Η ταινία Gran Turismo είναι γεγονός και θα έχει μάλλον σκηνοθέτη-έκπληξη

Νέες πληροφορίες για το project
27 Μαΐου 2022 14:47
Η ταινία Gran Turismo είναι γεγονός και θα έχει μάλλον σκηνοθέτη-έκπληξη

Πριν λίγες ώρες σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση πως η Sony ετοιμάζει τρία νέα projects που θα έρθουν στη μικρή οθόνη μελλοντικά. Ο λόγος γίνεται για τις σειρές του Horizon και του God of War, ενώ έγινε γνωστό πως η εταιρία ετοιμάζει και «κάτι» για το Gran Turismo franchise της.

Τώρα, όπως μεταφέρει το Deadline, «αυτό το κάτι» είναι μάλλον ταινία που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους και σύμφωνα με ρεπορτάζ του εν λόγω site, ο Neill Blomkamp θα είναι μάλλον ο σκηνοθέτης-έκπληξη του project. Ο Blomkamp είναι αρκετά γνωστός στο χώρο της βιομηχανίας του σινεμά, μιας και έχει σκηνοθετήσει φιλμ όπως το Chappie και το District 9 που ήταν υποψήφιο για 4 Όσκαρ.

Όπως λέει το Deadline, η ταινία βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, οπότε δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλοκή ή τους ηθοποιούς. Επίσης, τελευταία κυκλοφορούν και άλλες φήμες ότι η Sony έχει στα σκαριά και μία τηλεοπτική σειρά του Gran Turismo, αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα όπως λέει το Deadline.

Έτσι, η Sony φαίνεται πως ετοιμάζει ολοένα και περισσότερα projects για την τηλεόραση και τους κινηματογράφους, μετά τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που γνώρισε το Uncharted. Μέχρι τώρα ξέρουμε πως έρχονται οι σειρές των Horizon, God of War, Twisted Metal και οι ταινίες των Gran Turismo και Ghost of Tsushima.