Μάθαμε πότε θα δείτε το “Wednesday” του Tim Burton στο Netflix

Η spin-off σειρά του Addams Family είναι καθ’ οδόν
26 Μαΐου 2022 12:18
Μάθαμε πότε θα δείτε το “Wednesday” του Tim Burton στο Netflix

Κατά τη διάρκεια του Licensing Expo στο Λάς Βέγκας, το Collider δημοσίευσε μία εικόνα από το ολοκαίνουργιο poster του “Wednesday”, που αποκαλύπτει μεταξύ άλλων το παράθυρο της κυκλοφορίας του.

Η spin-off σειρά του Addams Family πρόκειται να κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix αυτό το φθινόπωρο, σε σκηνοθεσία φυσικά του Tim Burton και με πρωταγωνίστρια την Jenna Ortega. Μάλιστα, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η Christina Ricci, η αυθεντική "Wednesday" από την ταινία του 1990 επιστρέφει σε βασικό ρόλο για το σόου, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams και Luis Guzman ως Gomez Addams.

Δείτε το νέο poster παρακάτω:

Βασισμένο από την χαρακτήρα που δημιούργησε ο Charles Addams, το “Wednesday” θα είναι μια εφηβική σειρά με την περιγραφή της να αναφέρει ότι θα εμπεριέχει μπόλικο μυστήριο και υπερφυσικά γεγονότα, με την Wednesday Addams να είναι μαθήτρια στο Nevermore Academy. Εκεί θα προσπαθήσει να αναδείξει τις ψυχικές της ικανότητες και να αποτρέψει ένα τεράστιο φονικό που έχει τρομοκρατήσει την τοπική κοινωνία.

Οι Al Gough και Miles Millar είναι υπεύθυνοι ως showrunners και παραγωγοί πλάι στον Burton, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο ρόλος της Wednesday ξεκίνησε από τα 60s στο Addams Family με την Lisa Loring.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.