Το Doctor Strange 2 ξεπέρασε ήδη το “The Batman” στο box office

Εξαιρετική η πορεία της ταινίας
23 Μαΐου 2022 13:11
Το Doctor Strange 2 ξεπέρασε ήδη το “The Batman” στο box office

Το Doctor Strange In The Multiverse Of Madness προβάλλεται στις αίθουσες εδώ και μερικές εβδομάδες και όπως φαίνεται, το φιλμ των Marvel Studios τα πηγαίνει περίφημα στο box office. Όπως έγινε γνωστό, η ταινία του Sam Raimi έχει έσοδα $342 εκατομμύρια στην Αμερική και $461 εκατομμύρια εκτός ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα $800 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μέσα σε λίγες εβδομάδες, η ταινία της Marvel να ξεπεράσει ήδη το The Batman της DC, το οποίο είχε φέρει σε έσοδα περίπου $768 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Εάν η ταινία συνεχίσει με αυτό το ρυθμό θα μπορούσε να γίνει η 2η ταινία που ξεπερνάει το 1 δις στην εποχή της COVID-19, όπως έκανε πρόσφατα το Spider-Man: No Way Home. Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί πως το Doctor Strange 2 δεν παίζει στην Κίνα ή την Ρωσία, δύο τεράστιες αγορές.

Οι 6 ταινίες με τα περισσότερα έσοδα στην Αμερική για το Σαββατοκύριακο:

  1. “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” — $31.6 εκατομμύρια
  2. “Downton Abbey: A New Era” — $16 εκατομμύρια
  3. “The Bad Guys” — $6.1 εκατομμύρια
  4. “Sonic the Hedgehog 2” — $3.9 εκατομμύρια
  5. “Men” — $3.29 εκατομμύρια
  6. “Everything Everywhere All At Once” — $3.1 εκατομμύρια

Τις εντυπώσεις μας από το Doctor Strange in the Multiverse of Madness που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης θα βρείτε πατώντας εδώ.

Η σύνοψη του Doctor Strange 2:

Η πύλη του Multiverse, γεμάτη μυστήριο και τρέλα, ανοίγει. Τώρα που ο Iron Man και ο Captain America έχουν φύγει μετά μια σκληρή μάχη στο Avengers Endgame, ο πρώην ιδιοφυής χειρούργος και ο ισχυρότερος μάγος όλων, ο Doctor Strange, αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο ως κεντρική φιγούρα στους Avengers. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας ένα απαγορευμένο ξόρκι, άνοιξε μια πύλη στην τρέλα και το μυστήριο που ονομάζεται Multiverse. Για να επαναφέρει τον κόσμο όπου τα πάντα έρχονται πάνω-κάτω, ο Strange ζητά τη βοήθεια από τον σύμμαχό του Wong, τον Sorcerer Supreme, και την δυνατότερη Scarlet Witch, τη Wanda. Αλλά μια τρομερή απειλή διαφαίνεται πάνω από την ανθρωπότητα και ολόκληρο το σύμπαν, που δεν μπορεί να ηττηθεί μόνο από τις δυνάμεις τους. Το πιο εκπληκτικό της υπόθεσης είναι πως η μεγαλύτερη απειλή του σύμπαντος μοιάζει ακριβώς με τον Doctor Strange...

Τη σκηνοθεσία του sequel έχει αναλάβει ο Sam Raimi, με ένα cast που περιλαμβάνει τους: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez.

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness παίζει ήδη στις ελληνικές αίθουσες.