Ο ‘Ugly Sonic’ επέστρεψε στη νέα ταινία της Disney για να σας στοιχειώσει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο χαρακτήρας ζει στο Chip 'n Dale: Rescue Rangers
20 Μαΐου 2022 22:59
Ο ‘Ugly Sonic’ επέστρεψε στη νέα ταινία της Disney για να σας στοιχειώσει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε περίπτωση που δε θυμάστε ή που καταφέρατε επιτυχημένα να διαγράψετε από τη μνήμη σας τον τερατόμορφο Sonic, η νέα ταινία Chip 'n Dale: Rescue Rangers που έκανε σήμερα το ντεμπούτο της στο Disney+ είναι εδώ για να σας τον θυμίσει ξανά.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, στις 30 Απριλίου του 2019 είχε κάνει το ντεμπούτο του το πρώτο trailer της live-action ταινίας Sonic: The Hedgehog, στο οποίο ο Sonic ήταν τόσο αποκρουστικός που κατάφερε να γίνει αμέσως meme. Οι τεράστιες αντιδράσεις των fans στο διαδίκτυο είχαν ως αποτέλεσμα η Paramount να αναγκαστεί να φτιάξει από την αρχή το CGI, αλλάζοντας εντελώς την εμφάνιση του πρωταγωνιστή.

Τελικά, όμως, ο Ugly Sonic ζει και βασιλεύει και εμφανίζεται -περισσότερες από μια φορές- στο νέο Chip 'n Dale. Εκεί έχει μάλιστα ένα ολόκληρο brand που περιστρέφεται γύρω από το πόσο άσχημος είναι, ενώ πλέον έχει βάλει και κιλά, αφού μάλλον δεν κάνει τα καθημερινά του χιλιόμετρα.

Φυσικά, το cameo δεν πέρασε απαραίτητο, με τον ‘Ugly Sonic’ να γίνεται trending θέμα συζήτησης στα social media και τους fans να απολαμβάνουν την επιστροφή του.