Sonic The Hedgehog: Αλλάζει η εμφάνισή του ύστερα από τις σφοδρές κριτικές

Το πρώτο trailer της ταινίας αποτέλεσε την αφορμή
03 Μαΐου 2019 12:37
Sonic The Hedgehog: Αλλάζει η εμφάνισή του ύστερα από τις σφοδρές κριτικές

Το κοινό δεν αντέδρασε θετικά στην επίσημη αποκάλυψη της live-action ταινίας του Sonic, κυρίως λόγω της παράξενης εμφάνισής του. Οι αρνητικές αντιδράσεις υπήρξαν εδώ και πολύ καιρό από τότε που είχαν διαρρεύσει φωτογραφίες με την νέα του εμφάνιση. Στον απόηχο του πρώτου trailer του Sonic The Hedgehog, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Jeff Fowler, απάντησε σε όλη αυτή την κριτική που ασκήθηκε, ανακοινώνοντας παράλληλα πώς ο σχεδιασμός του θα υποστεί αλλαγές:

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Δεν ειστε ευχαριστημένοι με τον σχεδιασμό και θέλετε αλλαγές. Θα γίνουν. Όλοι στην Paramount και τη Sega είναι αφοσιωμένοι στο να δώσουν την καλύτερη δυνατή έκδοση του χαρακτήρα. 

Η αρνητική αίσθηση που άφησε το trailer ήταν απαγορευτική για την εμπορική πορεία του φιλμ, τόσο που πάρθηκε η απόφαση από τις Paramount και Sega να γίνουν δραστικές αλλαγές στο look του Sonic. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει συχνά, δηλαδή να αλλάζει εντελώς ο CGI πρωταγωνιστής μιας ταινία και θα απαιτήσει από την ομάδα παραγωγής και τους υπεύθυνους των ειδικών εφέ να δουλέψουν πυρετωδώς για να προλάβουν την ημερομηνία πρεμιέρας. 

Μένουν, λοιπόν, λιγότερο από έξι μήνες για να οριστικοποιηθεί η εμφάνιση του κινηματογραφικού Sonic, στον οποίο τη φωνή του δανείζει ο Ben Schwartz.

Το Sonic The Hedgehog είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου 2019.