Το αφεντικό της Warner Bros. θέλει να φέρει νέo Harry Potter στο HBO Max

Τώρα αν θα είναι σειρά, ταινία ή κάτι άλλο μένει να το μάθουμε
19 Μαΐου 2022 20:15
Το αφεντικό της Warner Bros. θέλει να φέρει νέo Harry Potter στο HBO Max

Ο David Zaslav ο οποίος είναι ο νέος επικεφαλής του Warner Bros. Discovery θέλει περισσότερο Harry Potter περιεχόμενο για το HBO Max. Αυτό είπε τουλάχιστον μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε στο Wall Street Journal και όπως φαίνεται, “ψάχνεται” αρκετά στη δημιουργία νέου περιεχομένου σχετικό με το σύμπαν του Harry Potter.

Ο Zaslav φαίνεται πως σχεδιάζει συνάντηση με τη “μητέρα” του Harry Potter, την J.K. Rowling, τις επόμενες εβδομάδες, έτσι ώστε να συζητήσουν την πιθανότητα νέου περιεχομένου για το franchise. Όπως είναι προφανές, όμως, δεν αποκαλύφθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι περιεχόμενο έχει στο μυαλό του ο Zaslav. Είναι κάποια τηλεοπτική σειρά; Κάποιο σόου κινουμένων σχεδίων; Δυστυχώς δεν είπε τίποτα περισσότερο.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο Zaslav είναι ο βασικός “υπαίτιος” για τον συνδυασμό της WarnerMedia και του Discovery, που έγινε τον Απρίλιο του 2022 και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία του Warner Bros. Discovery, στο οποίο είναι και ο επικεφαλής πλέον.

Πριν από αυτή τη συμφωνία, η προηγούμενη διοίκηση φέρεται να είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της στο να δημιουργήσει περισσότερο Harry Potter για το HBO Max. Μάλιστα, τον Ιανουάριο του 2021 υπήρχαν και κάποιες φήμες ότι προσπαθούσε να αναπτύξει μία τηλεοπτική σειρά για την streaming υπηρεσία. Δυστυχώς, όμως, δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτό ισχύει ακόμα ή όχι.

Για την ιστορία, οι 8 κύριες ταινίες του Harry Potter έχουν γεμίσει τα ταμεία της Warner Bros. με περισσότερα από $7 δισεκατομμύρια παγκοσμίως και έτσι, δεν είναι τυχαίο που όλοι θέλουν αυτό το franchise να συνεχιστεί με κάποιο τρόπο.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.