Το νέο στιγμιότυπο του Thor: Love and Thunder αποκαλύπτει σύνδεση με το Black Panther 2 (ΦΩΤΟ)

Η συμμετοχή θεϊκών όντων στο MCU θα είναι συχνότερη στο μέλλον όπως όλα δείχνουν
17 Μαΐου 2022 13:32
Το νέο στιγμιότυπο του Thor: Love and Thunder αποκαλύπτει σύνδεση με το Black Panther 2 (ΦΩΤΟ)

Το επόμενο φιλμ στο πρόγραμμα κυκλοφοριών της Marvel Studios είναι το Thor: Love and Thunder τον ερχόμενο Ιούλιο και η μηχανή του μάρκετινγκ της δε σταματά κάθε εβδομάδα να δίνει και από ένα "τυράκι" στους fans. 

Tώρα ένα νέο στιγμιότυπο από την ταινία σε σκηνοθεσία Taika Waititi έκανε την εμφάνισή του στα σοκάκια του διαδικτύου και των social media που αποκαλύπτει πως το Thor 4 θα φέρει μια σύνδεση με το Black Panther 2. 

Σε αυτό απεικονίζεται η King Valkyrie της Tessa Thompson και δίπλα της η Mighty Thor της Natalie Portman να βρίσκονται σε κάποιο συμβούλιο, πιθανότατα διότι ο μεγάλος κακός της ταινίας θα είναι ο Gorr, ο Σφαγέας των Θεών του Christian Bale. Απο κάτω τους όμως βρίσκεται μια φιγούρα που κάποιοι αετομάτιδες αναγνωρίσαν ότι εμφανίζεται μια θεότητα που σχετίζεται τόσο με το Black Panther: Wakanda Forever όσο και με το Moon Knight

Πρόκειται για την Bast μια θεότητα του λαού της Wakanda που είχε αναφερθεί στην πρώτη ταινία σε ένα "exposition dump", αλλά και στο Moon Knight ως μέλος της αιγυπτιακής "Εννεάδας", όπου εδώ την υποδύεται η Akosia Sabet.

Δείτε το νέο στιγμιότυπο: 

Το "Love and Thunder" αναμένεται να μας συστήσει και στους Ολύμπιους θεούς της ελληνικής μυθολογίας, αφού ο Δίας του Russell Crowe θα συναντηθεί με τον Θεό του Κεραυνού του Chris Hemsworth. 

Η επίσημη σύνοψη του Thor: Love and Thunder έχει ως εξής: 

Η ταινία βρίσκει τον Thor σε ένα ταξίδι που όμοιό του δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά: την αναζήτηση της εσωτερικής του ηρεμίας, αλλά η απόσυρσή του διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο, τον Gorr the God Butcher, ο οποίος ζητά την εξόντωση όλων των θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Thor στρατεύει την King Valkyrie, τον Korg και την πρώην του, Jane Foster, η οποία -προς έκπληξη του Thor- και ανεξήγητα κραδαίνει το μαγικό του σφυρί, το Mjolnir, ως την Mighty Thor. Μαζί θα ξεκινήσουν μια οδυνηρή κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από την δίψα για εκδίκηση του God Butcher και να τον σταματήσουν πριν είναι αργά. 

Το cast περιλαμβάνει τους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και Jaimie Alexander να επιστρέφουν ως Thor, Jane Foster (τη νέα Mighty Thor), Valkyrie και Lady Sif αντίστοιχα. O Russell Crowe θα παίξει τον Δία, ο Christian Bale υποδύεται τον κακό "Gorr the Butcher", ενώ οι Chris Pratt, Karen GillanDave Bautista και Pom Klementieff θα υποδυθούν τους Star-Lord, Nebula, Drax και Mantis, μαζί με τους Groot (Vin Diesel) και Rocket Racoon (Bradley Cooper), στη νέα σύνθεση των Guardians of the Galaxy. Στα "easter eggs" του cast ο Matt Damon επιστρέφει ως Fake Loki, μαζί με τον Sam Neill ως Fake Odin και την Melissa McCarthy ως Fake Hela. 

Το Thor: Love and Thunder θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουλίου 2022 στους ελληνικούς κινηματογράφους.