Prey: Ο “Predator” αναγεννιέται στη νέα ταινία του σκηνοθέτη του 10 Cloverfield Lane (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Hulu
16 Μαΐου 2022 18:03
Prey: Ο “Predator” αναγεννιέται στη νέα ταινία του σκηνοθέτη του 10 Cloverfield Lane (ΒΙΝΤΕΟ)

Η 20th Century Studios έδωσε επιτέλους στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer από το “Prey”, το νέο κεφάλαιο στο “Predator” franchise. Πρόκειται για μία ταινία που θέλει να σας ταξιδέψει πολλά χρόνια πίσω και να σας διηγηθεί μια ιδιαίτερη ιστορία μιας γυναίκας που έρχεται αντιμέτωπη με έναν εξελιγμένο εξωγήινο.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας:

Το Prey λαμβάνει χώρα στο Comanche 300 χρόνια πριν και θα πει την ιστορία μιας νεαρής γυναίκας, της Naru, μιας άγριας και εξαιρετικά ικανής πολεμίστριας. Εκείνη έχει μεγαλώσει στη σκιά μερικών από τους πιο θρυλικούς κυνηγούς που περιφέρονται στο “Great Plains”, οπότε όταν ο κίνδυνος απειλεί το camp της, ξεκινάει ένα ταξίδι για να προστατεύσει τους ανθρώπους. Το θήραμα που καταδιώκει και τελικά αντιμετωπίζει, αποδεικνύεται ότι είναι ένα εξαιρετικά εξελιγμένο εξωγήινο αρπακτικό με ένα τεχνικά προηγμένο οπλοστάσιο.

Τη σκηνοθεσία του Prey έχει αναλάβει ο Dan Trachtenberg γνωστός από το “10 Cloverfield Lane”, ενώ το σενάριο έγραψε ο Patrick Aison (Jack Ryan,Treadstone). Σύμφωνα με την Disney, η Naru είναι μια χαρακτήρας που θέλει να «αποδείξει την αξία της ως πολεμίστρια, όταν έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον πιο επικίνδυνο κυνηγό όλων των εποχών. Το franchise του Predator ξεκίνησε το 1987 σημειώνοντας τεράστια επιτυχία, με πρωταγωνιστή τον θρυλικό Arnold Schwarzenegger. Το Prey θα είναι η πρώτη ταινία μετά την ταινία “The Predator” του 2018 που είχε σκηνοθετήσει ο Shane Black.

Το Prey θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά μέσα από το Hulu στις 5 Αυγούστου. Δείτε το πρώτο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.