Έρχεται το Prey 2 μαζί με μία εντελώς διαφορετική Predator ταινία από αυτή που περιμέναμε

Όλες οι πληροφορίες για τη νέες ταινίες του Predator franchise
10 Φεβρουαρίου 2024 10:11
Έρχεται το Prey 2 μαζί με μία εντελώς διαφορετική Predator ταινία από αυτή που περιμέναμε

Πολλά τα νέα που έρχονται από τη Disney και την 20th Century Studios για τη συνέχεια του franchise των Predator ταινιών, καθώς περιμέναμε σίγουρα την ανακοίνωση του Prey 2, μόνο που τελικά μάθαμε πως υπάρχει άλλη μία.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Deadline και The Hollywood Reporter, o Dan Trachtenberg, ο οποίος χάρισε το "10 Cloverfield Lane" είναι στο επίκεντρο αυτών των δύο νέων projects του franchise του "Κυνηγού". Το Prey 2 πράγματι είναι γνωστό πως έρχεται και επίσημα, επιστρέφοντας στο γνωστό σκηνικό με τους ιθαγενείς της Αμερικής και με πιθανή επιστροφή της Amber Midthunder στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μόνο που το Prey 2 δεν είναι το πιο ενδιαφέρον project ούτε και αυτό που θα δούμε στο εγγύς μέλλον από το franchise, διότι έγινε γνωστό ότι μια άλλη ταινία μπαίνει σε fast track. Και αυτό διότι έρχεται μία νέα αυτοτελής Predator ταινία που μοιάζει με υβρίδιο sequel του Κυνηγού και του Prey. 

H ταινία αυτή θα ονομάζεται "Badlands" και αντί να διαδραματίζεται στο παρελθόν όπως το 'Prey' θα πρόκειται για μια εντελώς νέα ιστορία που θα λαμβάνει χώρα στο μέλλον και θα έχει γυναίκα πρωταγωνίστρια. Τη σκηνοθεσία του αναλαμβάνει ο Trachtenberg σε σενάριο του Patrick Aison, με τα γυρίσματα μάλιστα να είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν φέτος και την 20th Century να αναζητά ήδη αυτήν που θα πρωταγωνιστεί.  

Ωστόσο δεν έγινε γνωστό εάν το Badlands αποτελέσει μια κινηματογραφική ταινία ή θα κυκλοφορήσει σε streaming, όπως έγινε με το Prey και την διάθεσή του στο Disney Plus.

Tags: