Σάρωσε το "Prey" σε προβολές ξεπερνώντας μέχρι και τη σειρά "The Kardashians"

Η πιο επιτυχημένη πρεμιέρα του Hulu στην ιστορία του
10 Αυγούστου 2022 16:36
Σάρωσε το "Prey" σε προβολές ξεπερνώντας μέχρι και τη σειρά "The Kardashians"

Το hype ήταν δυνατό για το PREY, την prequel ταινία του "Predator" franchise και εκ του αποτελέσματος πλέον η επιστροφή του "Κυνηγού" ήταν άκρως επιτυχημένη. 

Αυτό φαίνεται από την ανακοίνωση του Hulu, καθώς αποτελεί την πιο επιτυχημένη πρεμιέρα ταινίας στην streaming υπηρεσία που βρίσκεται υπό την ομπρέλα της Disney, έχοντας συγκεντρώσει τις περισσότερες ώρες προβολές μέσα στις πρώτες τρεις μέρες σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη ταινία ή και σειρά. Και ναι, πρακτικά, το "Θήραμα" έφαγε λάχανο σε τηλεθέαση τη νέα σειρά της οικογένειας των Καρντάσιανς, με τίτλο "The Kardashians" που έκανε πρεμιέρα στο Hulu τον περασμένο Απρίλιο. Ωστόσο, δε δημοσιεύθηκαν λεπτομερή νούμερα προβολής, κάτι που η Disney συνηθίζει. 

Στην Ελλάδα φυσικά το Hulu είναι ενσωματωμένο στο ελληνικό Disney Plus και τον κατάλογό του.

 

Τις εντυπώσει μας για το PREY, σε σκηνοθεσία Dan Trachtenberg, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης. θα βρείτε πατώντας εδώ

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας:

Το Prey λαμβάνει χώρα στο Comanche 300 χρόνια πριν και θα πει την ιστορία μιας νεαρής γυναίκας, της Naru, μιας άγριας και εξαιρετικά ικανής πολεμίστριας. Εκείνη έχει μεγαλώσει στη σκιά μερικών από τους πιο θρυλικούς κυνηγούς που περιφέρονται στο “Great Plains”, οπότε όταν ο κίνδυνος απειλεί το camp της, ξεκινάει ένα ταξίδι για να προστατεύσει τους ανθρώπους. Το θήραμα που καταδιώκει και τελικά αντιμετωπίζει, αποδεικνύεται ότι είναι ένα εξαιρετικά εξελιγμένο εξωγήινο αρπακτικό με ένα τεχνικά προηγμένο οπλοστάσιο.

Επίσης πρόκειται για την πρώτη ταινία που θα γίνει διαθέσιμη σε streaming υπηρεσία μεταγλωττισμένη και υποτιτλισμένη στη γλώσσα των Comanche. Η παραγωγή άλλωστε θέλοντας να αποδώσει το casting των ιθαγενών όσο πιο πιστά γινόταν, επέλεξε να προσλάβει κατά κύριο λόγο ηθοποιούς με καταγωγή από την φυλή των Comanche.

Το Prey είναι τώρα διαθέσιμο στο ελληνικό Disney Plus.