Έρχεται το sequel του Prey αλλά το θέμα είναι το “πότε“

Νέες φήμες για το Prey 2 που βρίσκεται υπό ανάπτυξη
09 Οκτωβρίου 2023 19:51
Έρχεται το sequel του Prey αλλά το θέμα είναι το “πότε“

Έγιναν πολλές απόπειρες ενός reboot ή και spinoff των "Predator" ταινιών αλλά μόνο μία τα κατάφερε. Το "PREY" έμελλε να γίνει η ταινία που θα έφερνε την απαραίτητη φρεσκάδα και νέα πνοή στο γνωστό sci-fi horror franchise. Άρεσε γενικότερα στο κοινό και τους κριτικούς και θεωρήθηκε μια επιτυχία για την 20th Century Studios και τη Disney, παρά το γεγονός ότι δεν προβλήθηκε ποτέ στις αίθουσες και ήταν μια ταινία απευθείας για το Disney+. 

Το φινάλε της ταινίας μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας συνέχειας, η οποία πιθανότατα θα λαμβάνει χώρα σε μια μελλοντική χρονολογία. Επομένως το sequel φαντάζει εδώ και καιρό σαν κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί.

Τώρα οι νέες πληροφορίες που μεταφέρει το World of Reel αποκαλύπτουν ότι πράγματι το Prey 2 βρίσκεται στα σκαριά και πάλι για λογαριασμό του Hulu. Και λέμε Hulu γιατί στις ΗΠΑ η προβολή του έγινε μέσω εκείνης της streaming υπηρεσίας, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο και στην Ελλάδα μέσω του Disney Plus. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, εντόπισε μια καταχώρηση στο Production Weekly που παραπέμπει στο γεγονός ότι η παραγωγή του αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα, αν και δε γνωρίζουμε ακριβώς το πότε. Με την συνεχιζόμενη απεργία των ηθοποιών και του σωματείου SAG-AFTRA, δύσκολα μπορεί να προβλεφθεί, αλλά εικάζεται ότι θα γίνει αφότου λήξει η απεργία, όπως θα συμβεί και με άλλες μεγάλες παραγωγές του Χόλιγουντ. 

Πρόσφατα, η Amber Midthunder, πρωταγωνίστρια του πρώτου Prey, είχε επιβεβαιώσει ότι γίνονται διαπραγματεύσεις με το στούντιο για το Prey 2, αφήνοντας να εννοηθεί πως κάτι γίνεται. 

Το πρώτο Prey σκηνοθέτησε ο Dan Trachtenberg του "10 Cloverfield Lane" σε σενάριο που συνυπέγραψε με τον Patrick Aison.