To "Luck" είναι η νέα animated ταινία του Apple TV+ με την πιο τυχερή μαύρη γάτα του κόσμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το trailer της ταινίας της Skydance Animation σε παραγωγή του John Lasseter
13 Μαΐου 2022 15:45
To "Luck" είναι η νέα animated ταινία του Apple TV+ με την πιο τυχερή μαύρη γάτα του κόσμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχει τύχει να δείτε μια μαύρη γάτα και να τη θεωρήσετε κακοτυχία; Στην νέα ταινία του Apple TV+ σε συνεργασία με την Skydance Animation ο μαύρος γάτος που πρωταγωνιστεί είναι το ακριβώς αντίθετο της κακοτυχίας, καθώς στην Σκωτία θεωρείται καλή τύχη. 

Τη φωνή στον γάτο δανείζει ο Simon Pegg, ο οποίος βρίσκεται στη Χώρα της Τύχης, που ορίζει και διαχειρίζεται τις τύχες των ανθρώπων και τις κακοτυχίες τους. Στην παραγωγή βρίσκεται ο John Lasseter, βετεράνος δημιουργός της Pixar, που αποχώρησε εδώ και καιρό από την Disney εξαιτίας κατηγοριών σεξουαλικής παρενόχλησης, μαζί με άλλα πρώην στελέχη του στούντιο. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Peggy Holmes, που στο παρελθόν έκανε τις ταινίες της Tinkerbell στη Disney, ενώ το σενάριο ανέλαβαν οι: Jonathan Aibel, Glenn Berger (Kung Fu Panda τριλογία και Trolls" καθώς και η Kiel Murray (Cars, Cars 3). 

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει: 

Το Luck επικεντρώνεται στην ιστορία της Sam Greenfield, του πιο άτυχου ατόμου στον κόσμου. Όταν ανακαλύπτει την Χώρα της Τύχης που κανέναν πριν δεν είχε δει ποτέ, η Sam θα ενώσει τις δυνάμεις της με τα μαγικά πλάσματα εκεί για να επαναφέρει την τύχη της. 

Δείτε το trailer του "Luck"

Τις φωνές τους δανείζουν οι: Eva NoblezadaSimon PeggJane FondaWhoopi GoldbergFlula BorgLil Rel HoweryColin O’DonoghueJohn Ratzenberger, και Adelynn Spoon

To "Luck" θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Apple TV+ στις 5 Αυγούστου.