RISE: Το trailer για την ταινία του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι εδώ και καρφώνει στο Disney+

H ζωή της οικογένειας που γέννησε πρωταθλητές του NBA κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο
10 Μαΐου 2022 18:08
RISE: Το trailer για την ταινία του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι εδώ και καρφώνει στο Disney+

Επιτέλους η Disney κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το "RISE" την βιογραφική ταινία του δικού μας Γιάννη Αντετοτούνμπο που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο στην υπηρεσία Disney Plus, μια εβδομάδα μετά το λανσάρισμά της στην Ελλάδα. 

Η ταινία χρονολογεί το απίστευτο ταξίδι του Γιάννη στα εφηβικά του χρόνια ζώντας στην Αθήνα και παίζοντας για τον Φιλαθλητικό μέχρι την κορυφή του NBA και την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος των Μιλγουόκι Μπάκς εδώ και 50 χρόνια. 

To trailer προϊδεάζει για μια κλασική οικογενειακή ταινία της Disney όπου πρωταγωνιστές είναι ο Γιάννης, τα αδέρφια του Θανάσης, Κώστας και Άλεξ και των γονιών τους καθώς επιβιώνουν στο δύσκολο αστικό περιβάλλον της Αθήνας, βιώνοντας τις επιπτώσεις του ρατσισμού στο πετσί τους και πώς με κόπο και κάνοντας αυτό που αγαπούν έφτασαν στις ΗΠΑ και τον μαγικό κόσμο του NBA

Δείτε το trailer του "Rise" 

Αυτό είναι το cast

Στην ταινία "Rise" τον Γιάννη υποδύεται ο πρωτοεμφανιζόμενος Uche Agada, την μητέρα του Βερόνικα, η Yetide Bataki (This is Us, American Gods), τον πατέρα του Τσαρλς, ο Dayo Okeniyi, ενώ τους Θανάση, Άλεξ και Κώστα Αντετοκούνμπο, θα υποδυθούν οι Ral Agada, Elijah Sholanke, και Jaden Osimuwa. Από το trailer έγινε γνωστό ότι θα παίξει και ο Χρήστος Λούλης

Τη σκηνοθεσία της βιογραφικής ταινίας υπογράφει ο Akin Omotoso (Catching Feelings), την παραγωγή της ταινίας ανέλαβε ο Bernie Goldman (300), με τον Arash Amel, γνωστός για τη δουλειά του στο "A Private War" με την Rosamund Pike, να έχει αναλάβει το σενάριο της ταινίας

Να αναφέρουμε ότι τα γυρίσματα της ταινίας για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο έλαβαν χώρα εντός του 2021 σε διάφορες γειτονιές της Κυψέλης και στα Σεπόλια. Μάλιστα το budget του Rise δεν είναι και φθηνό ξεπερνώντας τα €16 εκατομμύρια. 

Η αφίσα της ταινίας: 

Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από την προσφορά γνωριμίας που θα τρέχει για αυτό το διάστημα για όσους επιθυμείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία. 

Πόσο θα κοστίζει η συνδρομή;

Με κάθε επισημότητα το κόστος του πακέτου του Disney Plus θα ανέρχεται στα €8.99 το μήνα, ενώ η ετήσια συνδρομή κοστίζει €89.99. Η κάθε συνδρομή επιτρέπει τη θέαση τεσσάρων streams ταυτοχρόνως σε ισάριθμες διαφορετικές συσκευές, 4K HDR ανάλυση, IMAX εκδόσεις επιλεγμένων τίτλων, καθώς και απεριόριστα κατεβάσματα περιεχομένου σε έως και 10 συσκευές.

Ανάμεσα στο περιεχόμενο που θα προσφέρει είναι οι ταινίες των Disney και Pixar, Marvel και του Star Wars. Θα βρείτε περιεχόμενο όπως τις σειρές Moon Knight, Obi-Wan Kenobi, Ms. Marvel, Loki και The Mandalorian, μαζί με ταινίες όπως "Πάντα στο Κόκκινο", Free Guy, Eternals, Encanto, Frozen 2, Cruella, Soul και πολλές ακόμη. Στο πακέτο θα περιλαμβάνονται και σειρές των FX/Hulu όπως το "Pam & Tommy". 

To "RISE" θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιουνίου στο Disney Plus, το οποίο θα λανσαριστεί στην Ελλάδα επίσημα στις 14 Ιουνίου.