Το Disney+ έρχεται στην Ελλάδα με δυνατή προσφορά γνωριμίας

Προ των πυλών το ελληνικό λανσάρισμα
28 Απριλίου 2022 12:35
Το Disney+ έρχεται στην Ελλάδα με δυνατή προσφορά γνωριμίας

Η αντίστροφη μέτρηση στην επίσημη σελίδα του Disney Plus στην Ελλάδα ξεκίνησε και μετράει κάτι λιγότερο από 46 ημέρες. 

Με το ελληνικό λανσάρισμα της streaming υπηρεσίας της Disney, η εταιρία θέλει να εισέρθει δυναμικά στην αγορά για αυτό και έρχεται με μια προσφορά για όλους όσους επιλέξουν να προεγγραφούν. 

Συγκεκριμένα προσφέρει τη 12μηνη (ετήσια) συνδρομή της στην τιμή των 8 μηνών, που διαμορφώνεται στα €71.50, την ώρα που η μηνιαία συνδρομή στην Ελλάδα θα κοστίζει €8.99.

Ουσιαστικά δε χρειάζεται από τώρα να εγγραφείτε και να πληρώσετε τη συνδρομή απλώς αρκεί να αφήσετε το email σας και στις 14 Ιουνίου θα λάβετε ένα mail με τον ειδικό κωδικό εξαργύρωσης της προσφοράς, ο οποίος θα ισχύει μέχρι τις 26 Ιουνίου

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για όσους βάλουν απλώς το email τους στην παρακάτω σελίδα, μέχρι τις 14 Ιουνίου (ημέρα λανσαρίσματος), οπότε όσοι ενδιαφέρεστε καλό είναι να την προλάβετε. 

Για την προσφορά του Disney Plus στην Ελλάδα πατήστε εδώ. 

Ανάμεσα στο περιεχόμενο που θα προσφέρει είναι οι ταινίες των Disney και Pixar, Marvel και του Star Wars. Θα βρείτε περιεχόμενο όπως τις σειρές Moon Knight, Obi-Wan Kenobi, Ms. Marvel, Loki και The Mandalorian, μαζί με ταινίες όπως "Πάντα στο Κόκκινο", Free Guy, Eternals, Encanto, Frozen 2, Cruella, Soul και πολλές ακόμη. 

Το Disney Plus θα έρθει στην Ελλάδα επίσημα στις 14 Ιουνίου. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα στο Unboxholics.com.