Guardians of the Galaxy 3: Με νέα στολή ο Star Lord βγαλμένη απευθείας από τα κόμικ (ΦΩΤΟ)

Το MCU κλίνει περισσότερο προς τις comics ρίζες του ξανά
03 Μαΐου 2022 12:16
Guardians of the Galaxy 3: Με νέα στολή ο Star Lord βγαλμένη απευθείας από τα κόμικ (ΦΩΤΟ)

Κυριολεκτικά απέχουμε μερικές ημέρες μέχρι την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του Guardians of the Galaxy 3 και τώρα για πρώτη φορά βλέπουμε μερικές κλεφτές ματιές στις νέες στολές με τις οποίες οι "guardians" θα εμφανιστούν στο sequel του James Gunn. 

Στις εικόνες που απαθανάτισε το Just Jared απεικονίζεται ο Star Lord του Chris Pratt και η Nebula της Karen Gillan με τις "νέες" -για το MCU- στολές τους, μόνο που είναι βγαλμένες από τα comics. 

Ο σχεδιασμός τους προέρχεται συγκεκριμένα από τη σειρά κόμικ "Guardians of the Galaxy Vol. 1: Legacy" των Andy Lanning και Dan Abnett. 

Δείτε τις φωτογραφίες: 

Επίσης, η παραγωγή του "Holiday Special" των Guardians of the Galaxy ολοκληρώθηκε πριν από μια εβδομάδα με τη Marvel να μοιράζει ιδιαίτερα "wrap gifts" ώστε να γιορτάσει το γεγονός. Μάλιστα, ο σκηνοθέτης James Gunn το ανέβασε φωτογραφία αποκαλύπτοντας πως πρόκειται για χριστουγεννιάτικες μπάλες, μιας και το κλίμα της "τηλεταινίας" αυτής θα είναι εορταστικό. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Gunn (@jamesgunn)

 

 

Το cast περιλαμβάνει τους: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Vin Diesel και Sean Gunn, προστέθηκαν οι Will Poulter (Adam Warlock) και ο Chukwudi Iwuji από το cast του "Peacemaker", σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 αναμένεται στις αίθουσες τον Μάιο του 2023.