Η ταινία "Elvis" μοιάζει με superhero ταινία, λέει ο σκηνοθέτης της Baz Luhrman

Θέλοντας να πει πως η βιογραφική ταινία του βασιλιά της Rock 'n' Roll θα τα έχει όλα
27 Απριλίου 2022 17:51
Η ταινία "Elvis" μοιάζει με superhero ταινία, λέει ο σκηνοθέτης της Baz Luhrman

Επειδή το "blockbuster" έχει συνδεθεί τελευταία με superhero ταινίες, ειδικά εφέ και γενικώς τεράστιες παραγωγές, την ευκαιρία αυτή ήθελε να εκμεταλλευτεί ο Baz Luhrman (The Great Gatsby) σκηνοθέτης της βιογραφικής ταινίας του Elvis Presley, όπου ο Austin Butler ενσαρκώνει τον "Βασιλιά της rock 'n' roll" και ένας αγνώριστος Tom Hanks τον αινιγματικό ατζέντη του, Σχη Tom Parker. 

Μιλώντας στο Comicbook.com ο Luhrman είπε στο πλαίσιο της CinemaCon 2022, πως η ταινία θα τον παρουσιάσει σαν έναν σούπερ ήρωα, καθώς είχε ένα τόσο μεγάλο αντίκτυπο στην αμερικάνικη κουλτούρα. 

Χαρακτηριστικά δήλωσε: 

Θα ακούσετε τα κλασικά κομμάτια. Θα δείτε την ιστορία του Έλβις την οποία όμως έχουμε μεταφράσει σε μια που προορίζεται για τη νεότερη γενιά. Ξέρετε, όταν κοιτούσα τα αποσπάσματα με έκανε να σκεφτώ ότι μοιάζει κάπως σαν superhero ταινία. Και πράγματι έτσι είναι επειδή ο Elvis ήταν σαν τον αυθεντικό σούπερ ήρωα. Και το λέω αυτό βάσει του ότι προήρθε από τα χαμηλά κοινωνικά στρώματα και με μερικές σημαντικές στιγμές, ανέρχεται τόσο ψηλά, βρίσκει τον κρυπτονίτη του και την αγάπη και τότε του τυχαίνει μια όμορφη και πανίσχυρη τραγωδία. 

Επίσης, πρωταγωνιστούν και οι Olivia DeJonge, Kodi Smit-McPhee, David Wenham, Dacre Montgomery, Luke Bracey, Richard Roxburgh, Xavier Samuel, Kelvin Harrison Jr, Kate Mulvany και Elizabeth Cullen.

Το Elvis θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 24 Ιουνίου. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.