M3GAN: Η νέα ταινία τρόμου του James Wan έχει μια ρομποτική "Annabelle" (ΦΩΤΟ)

Ο τρόμος που ξέρει να κάνει καλά ο σκηνοθέτης των Conjuring αποκτά sci-fi στοιχεία
26 Απριλίου 2022 13:29
M3GAN: Η νέα ταινία τρόμου του James Wan έχει μια ρομποτική "Annabelle" (ΦΩΤΟ)

O James Wan, δημιουργός των "The Conjuring", "Saw" και "Insidious" επιστρέφει με μια νέα ταινία τρόμου, το "M3GAN" που φαίνεται να αναμειγνύει στοιχεία των επίσης γνωστών horror ταινιών "Annabelle" με στοιχεία επιστημονικής φαντασίας. 

Εν μέσω της CinemaCon 2022 γίνονται διάφορες αποκαλύψεις για πολλές blockbuster ταινίες που θα δούμε στο άμεσο μέλλον και ένα από αυτά είναι το M3GAN, όπου το ScreenRant έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο poster. 

Έτσι αποκαλύπτεται η νέα horror δημιουργία του Wan που είναι μια ανθρωπόμορφη κούκλα που "ζωντανεύει' χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη και πωλείται σαν βοηθός μικρών παιδιών και γονέων. Η ιστορία ακολουθεί την μηχανικό ρομποτικής και δημιουργό της "M3gan", Gemma, την οποία υποδύεται η Allison Williams και αποφασίζει να δοκιμάσει το πρωτότυπό της στο δικό της σπίτι μαζί με την ανιψιά της, μια απόφαση που όπως μπορείτε να φανταστείτε σε τέτοια σενάριο ταινιών τρόμου, θα εύχονταν να μην έκανε. 

Δείτε την αφίσα: 

Αν το σενάριο σας θυμίζει το "Child's Play" του 2019 είναι γιατί και εκεί ο "Chucky" aka η Kούκλα του Σατανά είχε επιστρέψει σαν ένα παιχνίδι-συνοδό χάρη στη δύναμη της ΑΙ. 

Το "M3GAN" θα κάνει πρεμιέρα το 2023 στους κινηματογράφους.