Το Doctor Strange 2 θα έχει και jumpscares ως την πρώτη "horror" ταινία του MCU

H Elizabeth Olsen προειδοποιεί
23 Απριλίου 2022 08:07
Το Doctor Strange 2 θα έχει και jumpscares ως την πρώτη "horror" ταινία του MCU

H Elizabeth Olsen προειδοποιεί τους fans της Marvel πώς το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα έχει μέχρι και jumpscares. 

Στο νέο featurette βίντεο που κυκλοφόρησε η Marvel Studios για την ταινία του Sam Raimi, η Scarlet Witch αποκαλύπτει ότι θα υπάρχει μια "jump scare στιγμή", κάτι που μοιάζει λογικό καθώς θα είναι η πρώτη ταινία του MCU με καθαρά horror στοιχεία. Όπως αναφέρει η ίδια χαρακτηριστικά: 

Ο Sam έχει γίνει γνωστός πλέον για αυτήν την τρομακτική κινηματογραφική εμπειρία. Δημιουργεί όσο το δυνατόν περισσότερη ένταση για το κοινό, απλώς για να τους ετοιμάσει για την jumpscare στιγμή.

Δείτε το νέο featurette βίντεο:


Η σύνοψη του Doctor Strange 2: 

Η πύλη του Multiverse, γεμάτη μυστήριο και τρέλα, ανοίγει. Τώρα που ο Iron Man και ο Captain America έχουν φύγει μετά μια σκληρή μάχη στο Avengers Endgame, ο πρώην ιδιοφυής χειρούργος και ο ισχυρότερος μάγος όλων, ο Doctor Strange, αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο ως κεντρική φιγούρα στους Avengers. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας ένα απαγορευμένο ξόρκι, άνοιξε μια πύλη στην τρέλα και το μυστήριο που ονομάζεται Multiverse. Για να επαναφέρει τον κόσμο όπου τα πάντα έρχονται πάνω-κάτω, ο Strange ζητά τη βοήθεια από τον σύμμαχό του Wong, τον Sorcerer Supreme, και την δυνατότερη Scarlet Witch, τη Wanda. Αλλά μια τρομερή απειλή διαφαίνεται πάνω από την ανθρωπότητα και ολόκληρο το σύμπαν, που δεν μπορεί να ηττηθεί μόνο από τις δυνάμεις τους. Το πιο εκπληκτικό της υπόθεσης είναι πως η μεγαλύτερη απειλή του σύμπαντος μοιάζει ακριβώς με τον Doctor Strange...

Τη σκηνοθεσία του sequel αναλαμβάνει ο Sam Raimi, με ένα cast που περιλαμβάνει τους: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez.

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Μαΐου του 2022.