Kawhi Leonard και New Balance φέρνουν τα παπούτσια από τις “Ανατριχίλες” (ΦΩΤΟ)

Θα κυκλοφορήσουν σε μερικές ημέρες
17 Απριλίου 2022 18:38
Kawhi Leonard και New Balance φέρνουν τα παπούτσια από τις “Ανατριχίλες” (ΦΩΤΟ)

Το 2022 σηματοδοτεί τα 30 χρόνια από το franchise “Goosebumps” (Ανατριχίλες) του R. L. Stine και μόλις ανακοινώθηκε ένα νέο collab ανάμεσα στον Kawhi Leonard και στην εταιρία New Balance. Συγκεκριμένα αποκαλύφθηκαν τα νέα sneakers της εταιρίας με θεματολογία τις Ανατριχίλες που έρχονται με έναν πολύ ιδιαίτερο σχεδιασμό.

Ο αθλητής των LA Clippers δηλώνει τεράστιος fan των Goosebumps και το σχέδιο που ανέλαβε η New Balance έχει κλασσικές πορτοκαλί και πράσινες αποχρώσεις, ενώ υπάρχουν και μοναδικά σχεδιαστικά στοιχεία πάνω στα παπούτσια, καθώς και το όνομα του Leonard στη “γλώσσα”.

Δείτε φωτογραφίες από τα sneakers παρακάτω:

O Leonard μεταξύ άλλων είπε:

Ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα με τη συνεργασία μου με την New Balance, είναι ότι μου έδωσε την ελευθερία να κάνω ό,τι θέλω. Το Goosebumps ήταν ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία όταν ήμουν μικρός, οπότε το να βλέπω το δικό μου παπούτσι είναι απλά φοβερό. Ανυπομονώ να το δω και πάνω σε ανθρώπους.

Τα Googsebumps New Balance παπούτσια θα κυκλοφορήσουν στις 20 Απριλίου και θα κοστίζουν $160. Σε περίπτωση που θέλετε να τα αγοράσετε, αυτά θα γίνουν διαθέσιμα μέσω του Foot Locker και του επίσημου site της New Balance.