Goosebumps 2: Haunted Halloween trailer| Έχετε τον νου σας γιατί το Halloween ζυγώνει!

Και τα πιο τρομακτικά πλάσματα του R.L. Stine θα αρχίσουν να κυκλοφορούν ανάμεσά μας!
21 Σεπτεμβρίου 2018 13:27
Goosebumps 2: Haunted Halloween trailer| Έχετε τον νου σας γιατί το Halloween ζυγώνει!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, η Sony Pictures έβγαλε νέο trailer για το Goosebumps 2: Haunted Halloween, το sequel του πρώτου φιλμ που αντλεί υλικό από τα μυθιστορήματα τρόμου “Ανατριχίλες”, και στο οποίο πρόκειται να ζωντανέψουν οι εφιάλτες των παιδικών μας χρόνων έτσι όπως αποτυπώθηκαν και από την πένα του R.L.Stine!

Οπωσδήποτε το ότι λείπει από εδώ ο Jack Black δεν περνάει απαρατήρητο,  ωστόσο αντ’ αυτού θα παρακολουθήσουμε μία καινούργια ιστορία με την συντροφιά κάποιων παιδιών να μπλέκει σε σκηνικά που σου προκαλούν ρίγη από την τρομάρα. Στα χέρια των πιτσιρικάδων αυτών για κακή τους τύχη θα έρθουν ορισμένα κρυμμένα χειρόγραφα του συγγραφέα R.L.Stine! Ο τίτλος αυτών, “Haunted Halloween”, ήδη μας προϊδεάζει για τις υπερφυσικές αναποδιές που έπονται και το απίστευτο χάος που θα δημιουργηθεί σε μία πόλη στους δρόμους της οποίας θα ξαμοληθούν κάθε λογής τέρατα και απόκοσμες μορφές, από την μαριονέτα ‘Slappy’ μέχρι και τα πανούργα αρκουδάκια- ζελεδάκια!

Το cast συναπαρτίζουν  οι: Madison Iseman, Jeremy Ray Taylor, Caleel Harris, Ken Jeong, Wendi Mclendon-Covey, και ο Chris Parnell.

Το Goosebumps 2: Haunted Halloween έχει οριστεί να διανεμηθεί στις Η.Π.Α στις 12 Οκτωβρίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στο σχετικό trailer: