Goosebumps 2: Το νέο trailer μας υπενθυμίζει ότι είναι πια καιρός για ουρλιαχτά!

Η επιστροφή των "Ανατριχίλων" 
12 Ιουλίου 2018 16:19
Goosebumps 2: Το νέο trailer μας υπενθυμίζει ότι είναι πια καιρός για ουρλιαχτά!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Deadline,η Sony Pictures έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το Goosebumps 2: Haunted Halloween, το πολυαναμενόμενο sequel του Goosebumps που το 2015 ξεπέρασε σε εισπράξεις τα $150.1 εκατ. στο παγκόσμιο box office. Την θεαματική συνέχεια της ιστορίας σκηνοθετεί αυτή την φορά ο Ari Sandel μέσα από μία κινηματογραφική αφήγηση που φυσικά αντλεί και πάλι υλικό από την ομώνυμη σειρά μυθιστορημάτων τρόμου του R.L. Stine.

Στην πρώτη ταινία ναι μεν είδαμε τον Jack Black σε πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με τους Dylan Minnette και Odeya Rush να τον πλαισιώνουν υποκριτικά, όμως εν προκειμένω την θέση τους έχουν πάρει μία άλλη ομάδα χαρακτήρων, με τον Jeremy Ray Taylor (It ) και τον Caleel Harris (Castle Rock) να ηγούνται του βασικού cast.

Αυτοί οι πιτσιρικάδες λοιπόν, υποδύονται δύο φίλους που μπαίνουν κρυφά στην παλιά έπαυλη του συγγραφέα Stine και από περιέργεια ανοίγουν ένα βιβλίο απελευθερώνοντας κατά λάθος έτσι τον ‘Slappy’ την μαριονέτα. Από εκεί και έπειτα αρχίζουν να συμβαίνουν τα πιο παράξενα πράγματα στην μικρή τους πόλη αφού τρομακτικά πλάσματα εμφανίζονται στους δρόμους της κάνοντας αισθητή την παρουσία τους ειδικά εν μέσω του Halloween.

Το επιτελείο των ηθοποιών συμπληρώνουν ακόμη οι: Wendi McLendon-Covey (The Goldbergs), Madison Iseman (Jumanji: Welcome to the Jungle), Chris Parnell (Archer), και ο Ken Jeong (Dr. Ken).

Το σενάριο υπογράφει ο Rod Lieber. Πίσω από την παραγωγή του εν λόγω project βρίσκονται ο Neal H. Moritz μέσω της Original Film και η Deborah Forte για λογαριασμό της Silvertongue Films.

Η πρεμιέρα του Goosebumps 2: Haunted Halloween έχει οριστεί για τις Η.Π.Α. στις 12 Οκτωβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: