Goosebumps 2 trailer: Αυτή η νύχτα του Halloween θα είναι αξέχαστα τρομακτική!

Όλα τα τέρατα του R.L.Stine θα απελευθερωθούν τούτο το βράδυ!
17 Αυγούστου 2018 14:28
Goosebumps 2 trailer: Αυτή η νύχτα του Halloween θα είναι αξέχαστα τρομακτική!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, η Sony Pictures έθεσε σε κυκλοφορία νέο trailer για το Goosebumps 2: Haunted Halloween, το sequel της πρώτης ταινίας που βασίζεται στα μυθιστορήματα τρόμου Ανατριχίλες, και στο οποίο αναμένεται να δούμε παρέλαση όλων των ανατριχιαστικών  πλασμάτων του R.L.Stine!

Ναι μεν είναι ηχηρή εδώ η απουσία του Jack Black, όμως αντ’ αυτού θα μας καλώς ορίσουν σε μία φρέσκια περιπέτεια με ουρλιαχτά καινούργιοι χαρακτήρες, και συγκεκριμένα μία παρέα πιτσιρικάδων που κατά λάθος ανακαλύπτουν κάποια κρυμμένα χειρόγραφα του συγγραφέα. Ο τίτλος των ιστοριών αυτών, “Haunted Halloween”, ήδη μας δίνει μία μικρή γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει και σίγουρα τα πάντα θα έρθουν άνω κάτω σε μία πόλη που θα στοιχειωθεί από την μαριονέτα ‘Slappy’ μέχρι και τα διαβολικά αρκουδάκια- ζελεδάκια!

Το cast συγκροτούν οι: Madison Iseman, Jeremy Ray Taylor, Caleel Harris, Ken Jeong, Wendi Mclendon-Covey, και ο Chris Parnell.

Το Goosebumps 2: Haunted Halloween θα κάνει το ντεμπούτο του στις αμερικανικές αίθουσες στις 12 Οκτωβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: