The Batman: Ξεπέρασε νέο ορόσημο στο box office, λίγο πριν διατεθεί στο HBO Max

Την ώρα που μετράει 6 εβδομάδες στις κινηματογραφικές αίθουσες
11 Απριλίου 2022 17:36
The Batman: Ξεπέρασε νέο ορόσημο στο box office, λίγο πριν διατεθεί στο HBO Max

Ένα ακόμη σημαντικό ορόσημο ξεπέρασε το The Batman στο box office όντας στην 6η του εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες του κόσμου. Συγκεκριμένα το φιλμ της Warner Bros. σε σκηνοθεσία Matt Reeves πραγματοποίησε μια διόλου άσχημη συγκομιδή ξεπερνώντας τα $735.1 εκατ. δολάρια και αποτελεί μια σημαντική νίκη για τις DC Film και Warner. 

Στην Κίνα κιόλας η οποία μαστίζεται τον τελευταίο μήνα από σκληρά lockdowns και θα ήταν μια αγορά που θα έκανε τη διαφορά για τον Batman του Robert Pattinson, έφερε ακόμη $21.9 εκατομμύρια το περασμένο ΣΚ, ενώ λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, η Warner Bros. αποφάσισε να μη κυκλοφορήσει την ταινία στην Ρωσία. 

Χωρίς αυτές τις μεγάλες αγοράς ή όντας αποδεκατισμένες λόγω αστάθμητων παραγόντων η πορεία της ήταν ήδη δύσκολη και καθόλου στρωμένη με ροδοπέταλα όπως αυτή του Spider-Man: No Way Home των Sony Pictures/ Marvel Studios για παράδειγμα. 

Πάντως ακόμη και με αυτά τα εμπόδια αποτελεί την πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία του 2022 μέχρι τώρα πάνω από το Uncharted με τους Tom Holland και Mark Wahlberg και το "Water Gate Bridge". Όχι κι άσχημη συγκομιδή την ώρα που βρίσκεται μια ανάσα από το τέλος των προβολών του στις αίθουσες, καθώς θα μεταφερθεί η διάθεσή του στο HBO Max. 

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την κομμένη σκηνή του The Batman, όπου συναντά τον νέο Joker του Barry Keoghan σε ένα ηλεκτρισμένο τετ-α-τετ. 

To The Batman θα γίνει διαθέσιμο δωρεάν στις 18 Απριλίου για τους συνδρομητές του HBO Max, το οποίο εντός του 2022 θα λανσαριστεί και στην Ελλάδα