Έρχεται η ταινία του John Lennon από τον σεναριογράφο του ‘Bohemian Rhapsody’

Η Yoko Ono θα βρίσκεται στην παραγωγή
11 Απριλίου 2022 15:17
Έρχεται η ταινία του John Lennon από τον σεναριογράφο του ‘Bohemian Rhapsody’

Σύμφωνα με το showbizz411, ο Anthony McCarten, γνωστός σεναριογράφος του Bohemian Rhapsody έχει γράψει ήδη το σενάριο για την ταινία του John Lennon. Η ταινία θα είναι η πρώτη εγκεκριμένη βιογραφία ενός μέλους των Beatles για τη μεγάλη οθόνη και μάλιστα, έγινε γνωστό ότι η Yoko Ono μαζί με τον γιο της, Sean Ono Lennon, θα αναλάβουν την παραγωγή.

Η ταινία θα αφιερώνεται κυρίως στα σόλο τραγούδια του θρυλικού καλλιτέχνη, αν και θα περιλαμβάνει πέντε βασικά τραγούδια των Beatles, αν και οι παραγωγή θα έχουν πρόσβαση σε όλη τη δισκογραφία της μπάντας, αν το θελήσουν.

Πρόκειται για κάτι διαφορετικό όπως μεταφέρει το εν λόγω site και δε θα μοιάζει με το “Lennon” μιούζικαλ που ανέβασε η Ono πριν πολλά χρόνια στο Broadway. Το φιλμ θα επικεντρωθεί στην ιστορία του John, από τα νιάτα του έως και το διάσημο “Lost Weekend”, όταν εκείνος άφησε την Ono για την May Pang, προτού επιστρέψει πάλι σε εκείνη.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε ποιος θα παίξει τον John Lennon, αλλά κατά πάσα πιθανότητα σε αυτό το φιλμ θα δούμε και τους Brian Epstein, Cynthia Lennon, τη μητέρα του John, τη διάσημη θεία του, Mimi και άλλους.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: