Murder Mystery 2: Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν στο Παρίσι με Jennifer Aniston και Adam Sandler

Πιο κοντά από ποτέ η πρεμιέρα της ταινίας
11 Απριλίου 2022 14:44
Murder Mystery 2: Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν στο Παρίσι με Jennifer Aniston και Adam Sandler

Το Netflix ετοιμάζει ήδη τη συνέχεια του άκρως επιτυχημένου “Murder Mystery” με τον Adam Sandler και την Jennifer Aniston και πλέον, η ταινία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τις οθόνες σας. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές, τα γυρίσματα έχουν πλέον ολοκληρωθεί, κάτι που σημαίνει ότι πλέον θα μπει στο μοντάζ, έτσι ώστε να φτάσει εγκαίρως στην υπηρεσία.

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν στο Παρίσι και φυσικά, η Aniston ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να το γιορτάσει και να το επιβεβαιώσει, παρέα με τον αγαπημένο της Sander και τον πύργο του Άιφελ.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Το Murder Mystery 2 έρχεται ξανά από τον James Vanderbilt στο σενάριο και τον Jeremy Garelick στη σκηνοθεσία, αν και προς το παρόν δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλές πληροφορίες για την πλοκή που θα πάρει.

Το cast του Murder Mystery 2 αποτελείται και από τους Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith, Kuhoo Verma, Enrique Arce, Tony Goldwyn, Annie Mumolo, Zurin Villanueva, Adeel Akhtar και John Kani.

Διαβάστε την περιγραφή του πρώτου Murder Mystery (Πρόσκληρη για Φόνο):

Όταν ένας Νεοϋορκέζος αστυνομικός (Άνταμ Σάντλερ) αποφασίζει επιτέλους να πάει τη σύζυγό του (Τζένιφερ Άνιστον) το πολυπόθητο ταξίδι για το μήνα του μέλιτος που της είχε υποσχεθεί, μια τυχαία συνάντηση στην πτήση θα τους οδηγήσει σε μια οικογενειακή συγκέντρωση στο πολυτελές γιοτ του ηλικιωμένου δισεκατομμυριούχου Μάλκομ Κουίνς. Μόνο που ο Κουίνς θα βρεθεί δολοφονημένος και το ζευγάρι θα είναι οι βασικοί ύποπτοι του μυστήριου φόνου.

Το Murder Mystery 2 θα παίξει αποκλειστικά στο Netflix.