Είναι ο Doctor Strange πιο δυνατός από την Scarlet Witch; Ο σκηνοθέτης της ταινίας απαντάει

Doctor Strange vs Scarlet Witch
08 Απριλίου 2022 14:48
Είναι ο Doctor Strange πιο δυνατός από την Scarlet Witch; Ο σκηνοθέτης της ταινίας απαντάει

Με το Doctor Strange in the Multiverse of Madness να κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό στους κινηματογράφους, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Sam Raimi, απάντησε σε μερικές ενδιαφέρουσες ερωτήσεις.

Συγκεκριμένα, μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε στο Fandango, ο Raimi ερωτήθηκε για το ποιος μάγος είναι πιο δυνατός. Ο Doctor Strange ή η Scarlet Witch. Η απάντηση δεν του ήρθε έτσι απλά, καθώς εξέτασε τις δεξιότητες και τα «ταλέντα» του κάθε χαρακτήρα, ανάλογα με την εκδοχή του εαυτού τους.

Αυτή είναι μια ερώτηση που κάνω στα παιδιά στην παιδική χαρά από την τρίτη δημοτικού. Ποιος είναι πιο δυνατός, αυτός ή αυτός ο χαρακτήρας; Χαχα αστειεύομαι. Πιστεύω ότι η μαγεία της Wanda, από τις ιστορίες της Marvel, είναι πιο ισχυρή από σχεδόν όλους τους άλλους χαρακτήρες, αλλά ο Doctor Strange έχει τη γνώση των mystic arts που η Wanda δεν έχει, ενώ έχει και τη βοήθεια του Kamar-Taj.

Αν έβαζες και τους δύο σε μία αρένα με τις altered versions τους, θα ήταν όλα διαφορετικά. Θα μπορούσε να υπάρξει ένας Doctor Strange εκεί έξω που θα είναι πιο δυνατός από την Wanda της ταινίας. Ενώ παράλληλα θα μπορούσε να υπάρχει μία Wanda που θα είναι πιο δυνατή από την Wanda που θα δείτε στο φιλμ μας. Έτσι, λόγω των altered versions τους, όλα είναι μια ανάμειξη δυνατοτήτων.

Με το Multiverse να είναι ορθάνοιχτο, ο Strange είναι πιθανό να συναντήσει αρκετούς κακούς κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του, αλλά κανείς δεν είναι σίγουρος ποιος θα είναι ο κύριος ανταγωνιστής του. Όταν ο Raimi ερωτήθηκε για το ποιος θα είναι ο κύριος villain στο  Multiverse of Madness, εκείνος παραδέχτηκε ότι πολλοί χαρακτήρες θα μπορούσαν να είναι.

Υπάρχουν διάφορες εκδοχές των χαρακτήρων σε όλο το Multiverse, επομένως εάν ήταν να δώσω παράδειγμα για τον Strange...κανονικά δεν πρέπει να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση, αλλά θα έλεγα πως πρόκειται για έναν αλλαγμένο Strange. Το ίδιο συμβαίνει για τη Wanda και τον Mordo. Ωστόσο ανά περιπτώσεις θα γίνονται και όλα τα παραπάνω μαζί.

Τελικά η διάρκεια του Doctor Strange 2 είναι μικρότερη από του Spider-Man: No Way Home  

Η σύνοψη του Doctor Strange 2:

Η πύλη του Multiverse, γεμάτη μυστήριο και τρέλα, ανοίγει. Τώρα που ο Iron Man και ο Captain America έχουν φύγει μετά μια σκληρή μάχη στο Avengers Endgame, ο πρώην ιδιοφυής χειρούργος και ο ισχυρότερος μάγος όλων, ο Doctor Strange, αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο ως κεντρική φιγούρα στους Avengers. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας ένα απαγορευμένο ξόρκι, άνοιξε μια πύλη στην τρέλα και το μυστήριο που ονομάζεται Multiverse. Για να επαναφέρει τον κόσμο όπου τα πάντα έρχονται πάνω-κάτω, ο Strange ζητά τη βοήθεια από τον σύμμαχό του Wong, τον Sorcerer Supreme, και την δυνατότερη Scarlet Witch, τη Wanda. Αλλά μια τρομερή απειλή διαφαίνεται πάνω από την ανθρωπότητα και ολόκληρο το σύμπαν, που δεν μπορεί να ηττηθεί μόνο από τις δυνάμεις τους. Το πιο εκπληκτικό της υπόθεσης είναι πως η μεγαλύτερη απειλή του σύμπαντος μοιάζει ακριβώς με τον Doctor Strange...

Το cast της ταινίας περιλαμβάνει τους: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez.

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Μαΐου του 2022.