Τελικά η διάρκεια του Doctor Strange 2 είναι μικρότερη από του Spider-Man: No Way Home

Οι προπωλήσεις αποκάλυψαν και την τελική διάρκεια
08 Απριλίου 2022 11:16
Τελικά η διάρκεια του Doctor Strange 2 είναι μικρότερη από του Spider-Man: No Way Home

Οι αρχικές καταχωρήσεις των κινηματογράφων για τη διάρκεια του Doctor Strange in the Multiverse of Madness ήταν τελικά λανθασμένες, όπως αποδείχθηκε αμέσως μετά το άνοιγμα των προπωλήσεων. 

Η επίσημη διάρκεια του Doctor Strange 2 δε θα ισοφαρίζει τις δυόμιση ώρες του Spider-Man: No Way Home και θα είναι μικρότερη και συγκεκριμένα στις 2 ώρες και 6 λεπτά (126 λεπτά). Επομένως θα είναι κατά μισή ώρα μικρότερη από τις δύο τελευταίες ταινίες του MCU, δηλαδή το "No Way Home" και το "Eternals".

Άλλωστε με τα τόσα cameos και τις τεράστιες εκπλήξεις που ακούγονται -όπως η επιβεβαιωμένη επιστροφή του Patrick Stewart ως Professor X, πως θα περιέχει οι δυόμιση ώρες φάνταζαν λογικές

Η σύνοψη του Doctor Strange 2: 

Η πύλη του Multiverse, γεμάτη μυστήριο και τρέλα, ανοίγει. Τώρα που ο Iron Man και ο Captain America έχουν φύγει μετά μια σκληρή μάχη στο Avengers Endgame, ο πρώην ιδιοφυής χειρούργος και ο ισχυρότερος μάγος όλων, ο Doctor Strange, αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο ως κεντρική φιγούρα στους Avengers. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας ένα απαγορευμένο ξόρκι, άνοιξε μια πύλη στην τρέλα και το μυστήριο που ονομάζεται Multiverse. Για να επαναφέρει τον κόσμο όπου τα πάντα έρχονται πάνω-κάτω, ο Strange ζητά τη βοήθεια από τον σύμμαχό του Wong, τον Sorcerer Supreme, και την δυνατότερη Scarlet Witch, τη Wanda. Αλλά μια τρομερή απειλή διαφαίνεται πάνω από την ανθρωπότητα και ολόκληρο το σύμπαν, που δεν μπορεί να ηττηθεί μόνο από τις δυνάμεις τους. Το πιο εκπληκτικό της υπόθεσης είναι πως η μεγαλύτερη απειλή του σύμπαντος μοιάζει ακριβώς με τον Doctor Strange...

Το cast της ταινίας που σκηνοθετεί ο Sam Raimi, περιλαμβάνει τους: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez.

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Μαΐου του 2022.