Ο Jim Carrey "αηδίασε" με το χειροκρότημα στον Will Smith, μετά το χαστούκι στα Oscars

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε έξω από τα δόντια
30 Μαρτίου 2022 22:34
Ο Jim Carrey "αηδίασε" με το χειροκρότημα στον Will Smith, μετά το χαστούκι στα Oscars

Το περιστατικό που σόκαρε τον κόσμο του Χόλιγουντ και όλους όσους το παρακολούθησαν έχει γίνει viral και φυσικά αναφερόμαστε στο περίφημο χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock κατά τη διάρκεια των Oscars 2022

Ένας από τους μεγάλους αστέρες του Χόλιγουντ που εξέφρασαν ανοιχτά την άποψή τους για την κίνηση του Will Smith είναι ο Jim Carrey. Μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του στο CBS Mornings ο Carrey μίλησε έξω από τα δόντια για ολόκληρο το Χόλιγουντ και την στάση του απέναντι στον Smith, όταν καταχειροκροτήθηκε λίγη ώρα αργότερα κατά την βράβευσή του με Όσκαρ Α' Ανδρικού. 

Ένιωσα αηδιασμένος. Αηδιασμένος από το standing ovation. Ένιωσα ότι το Χόλιγουντ είναι δειλό μαζικά. Ήταν σαν μια "καθαρή ένδειξη ότι δεν είμαστε η cool λέσχη πλέον. 

Ο Carrey συμφώνησε με την δημοσιογράφο Gayle King στο ότι θα έπρεπε είτε να είχε απομακρυνθεί, να συνοδευτεί από την ασφάλεια ή ίσως και να είχε συλληφθεί. Αναφέρθηκε και στο ότι ο Rock αρνήθηκε να υποβάλλει μήνυση λέγοντας: 

Δεν ήθελε να έχει τρεχάματα. Εγώ θα είχα ανακοινώσει το επόμενο πρωί ότι θα τον έκανα μήνυση για $200 εκατομμύρια, επειδή αυτό το βίντεο θα υπάρχει για πάντα στο διαδίκτυο. 

Και συνέχισε λέγοντας ότι: 

Δεν έχεις το δικαίωμα να σηκώνεσαι, να πηγαίνεις στη σκηνή και να χαστουκίζεις κάποιον επειδή σου είπε λόγια. 

Να πούμε πως λίγα 24ωρα μετά ο Will Smith ζήτησε και δημόσια συγγνώμη στον ίδιο τον Chris Rock, μέσα από το Instagram του.