Ασυγκράτητος ο Chris Rock εναντίον Will Smith - Η viral απάντησή του για το “χαστούκι“ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το αντί-χαστούκι του standup κωμικού μέσα από Netflix
06 Μαρτίου 2023 19:22
Ασυγκράτητος ο Chris Rock εναντίον Will Smith - Η viral απάντησή του για το “χαστούκι“ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέρασε πάνω από ένας χρόνος για να απαντήσει ο κωμικός Chris Rock στο διαβόητο χαστούκι που δέχθηκε στα Oscars του 2022 από τον Will Smith. Η απάντησή του όμως ήταν ηχηρή και την έκανε μέσα από τη νέα του παράσταση "Chris Rock: Selective Outrage" που έγινε η πρώτη ζωντανή μετάδοση από το Netflix παγκοσμίως. 

Καταρχήν ξεκαθάρισε πως το χαστούκι του Smith πράγματι πόνεσε, ξεκινώντας το σόου λέγοντας: "Θα προσπαθήσω να κάνω το σόου χωρίς να προσβάλω κανέναν. Επειδή ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να ενοχληθεί."

Συνέχισε λέγοντας αναφερόμενος στο χαστούκι: "Ξέρετε τι λέει ο κόσμος, λέει πως 'τα λόγια πονάνε'. Όποιος πει ότι τα λόγια πληγώνουν δεν έχει φάει ποτέ χαστούκι. Όλοι ξέρετε τι μου συνέβη. Ο κόσμος ρωτάει, 'πόνεσε;'. Ακόμα πονάει! Ακούω το Summertime στα αυτιά μου" είπε ο κωμικός αναφερόμενος στο σχετικό single του Will Smith που κυκλοφόρησε το 1991. 

Όντας πυρ και μανία με το θέμα, ο Rock δήλωσε: "Δεν είμαι θύμα, μωρό μου. Δεν θα με δείτε ποτέ στην Oprah ή στην Gayle King να κλαίω. Δεν θα το δείτε ποτέ... Δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Γ***α τις μα****ς, τις έφαγα όπως ο Μάνι Πακιάο".

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο ανέφερε το εξής: "Κανείς μας δεν έχει πάρε ποτέ συνέντευξη στην τηλεόραση από το άτομο, με το οποίο μας έχει απατήσει κάποιος. Κανείς μας. Γιατί να το κάνει αυτό; Επίσης, να σας πω πως η Jada έχει πληγώσει πολύ περισσότερο εκείνον, παρά το πόσο πλήγωσε αυτός εμένα". 

Δείτε το στιγμιότυπο από το σόου του Κρις Ροκ: 

Στο Twitter το εν λόγω βίντεο έγινε απίστευτα viral με τις προβολές να ξεπερνούν τα 18 εκατομμύρια, ενώ μετράει πολλά εκατομμύρια ακόμα σε διάφορες αναδημοσιεύσεις, σε λιγότερο από 24 ώρες.  

Ανάμεσα στα όσα είπε στην απάντηση-κόλαφο του ο 58χρονος θρυλικός standup κωμικός αποκάλυψε ότι επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον Σμιθ μετά το περιστατικό αλλά δεν του σήκωσε ποτέ το τηλέφωνο.