Η σεναριογράφος του “To All the Boys I Loved Before” επιστρέφει στο Netflix με νέα ρομαντική ταινία (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το trailer από το “Along For The Ride”
26 Μαρτίου 2022 15:43
Η σεναριογράφος του “To All the Boys I Loved Before” επιστρέφει στο Netflix με νέα ρομαντική ταινία (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από τη νέα ρομαντική κομεντί, “Along For The Ride” που αναμένεται μέσα στον Απρίλιο και επικεντρώνεται στη ζωή δύο νέων ανθρώπων. Η συγγραφέας Sofia Alvarez κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με αυτή τη μεταφορά του μυθιστορήματος της Sarah Dessen, ενώ την έχουμε δει να γράφει και για τα “To All the Boys I Loved Before” και “To All the Boys: P.S. I Still Love You.”

Η σύνοψη του Netflix:

Είναι το τελευταίο καλοκαίρι της Auden πριν από το κολέγιο, και το περνάει στη γραφική παραλία του Colby. Ενώ άλλοι έφηβοι κάνουν πάρτι στον ήλιο, η μοναχική Auden περνά το χρόνο της περιπλανώμενη στους δρόμους αφού όλοι κοιμούνται. Όλα αλλάζουν όταν γνωρίζει τον Eli, έναν γοητευτικό άντρα. Στις νυχτερινές τους περιπέτειες, ο Eli προκαλεί την Auden να πραγματοποιήσουν όλα τα παιδικά τους όνειρα και μαζί θα ζήσουν τη ζωή τους στο έπακρο.

Πρωταγωνιστούν οι Emma Pasarow, Belmont Cameli, Andie MacDowell, Dermot Mulroney, Kate Bosworth, Genevieve Hannelius, Laura Kariuki, Samia Finnerty και Paul Karmiryan.

Το Along For The Ride έρχεται αποκλειστικά στο Netflix στις 22 Απριλίου. Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω.