Το sequel του Godzilla vs Kong προχωράει κανονικά και μάθαμε που θα γίνουν τα γυρίσματα

Μέσα στη χρονιά
22 Μαρτίου 2022 14:11
Το sequel του Godzilla vs Kong προχωράει κανονικά και μάθαμε που θα γίνουν τα γυρίσματα

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η είδηση πως το sequel του “Godzilla vs Kong” θα πραγματοποιηθούν στο Queensland στην Αυστραλία μέσα στη χρονιά. Το φιλμ που δεν γνωρίζουμε πως θα ονομάζεται μιας και είναι σε πρώιμο στάδιο ακόμα, θα γυριστεί σε διάφορες τοποθεσίες στο Gold Coast, καθώς και στη νοτιοανατολική πλευρά, σύμφωνα με την πρωθυπουργό της πολιτείας Annastacia Palaszczuk.

Η Queensland είπε μεταξύ άλλων:

Η παραγωγή αναμένεται να εισφέρει διπλάσια χρήματα από τα $36,5 εκατομμύρια που έφερε στην πολιτεία το πρώτο Godzilla vs Kong και είναι μια ευπρόσδεκτη ώθηση της οικονομίας μας, καθώς ανακάμπτουμε από τις επιπτώσεις της παγκόσμιας πανδημίας και των πλημμυρών στο νοτιοανατολικό Queensland.

Αυτές οι παραγωγές ωφελούν τη βιομηχανία, μας προσφέρουν τοπικές θέσεις εργασίας και παρέχουν επίσης μια ευπρόσδεκτη ώθηση στις μικρές επιχειρήσεις και τις κοινότητές μας.

Η παραγωγή της ταινίας αναμένεται να αποφέρει στην περιοχή $58,6 εκατομμύρια δολάρια, καθώς και να ανοίξει 505 θέσεις εργασίας. Η πλοκή φυσικά και δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως θα συνεχίσει τα γεγονότα του προηγούμενου κεφαλαίου.

Godzilla vs Kong Review – Καλτ τερατομαχία και τα μάτια χορταίνουν εφέ

Τα γυρίσματα, λοιπόν, αναμένεται να ξεκινήσουν κάποια στιγμή μέσα στο 2022.