Επτά άτομα κατηγορούνται για τη ληστεία από το σετ γυρισμάτων του Lupin του Netflix

Όταν η ζωή μιμείται την τέχνη
20 Μαρτίου 2022 16:37
Επτά άτομα κατηγορούνται για τη ληστεία από το σετ γυρισμάτων του Lupin του Netflix

Νωρίτερα τον Μάρτιο σας είχαμε ενημερώσει πως μια ομάδα περίπου 20 ληστών κατάφερε να αποσπάσει εξοπλισμό χιλιάδων ευρώ από το σετ των γυρισμάτων της δημοφιλής σειράς Lupin του Netflix στη Γαλλία.

Τώρα, οι αρχές εντόπισαν τους δράστες, κατηγορώντας επτά ανθρώπους για τη ληστεία που έλαβε χώρα τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με έναν αντιπρόσωπο του Netflix. Οι επτά κατηγορούμενοι, ηλικίας μεταξύ 13 και 21 ετών, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ένοπλη ληστεία ως μέρος οργανωμένης συμμορίας και για παραλαβή κλοπιμαίων, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Τρεις απ' αυτούς βρίσκονται υπό κράτηση, ενώ τέσσερις μένουν υπό δικαστική επιτήρηση. Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά περισσότερους από τους δράστες και μάλιστα έχει βρει και μέρος του κλεμμένου εξοπλισμού.

Για την ιστορία, η ομάδα των 20 ατόμων επιτέθηκε στο πλήρωμα των γυρισμάτων πετώντας τους πυροτεχνήματα. Έτσι, κατάφεραν μέσα στο φως της μέρας να κλέψουν εξοπλισμό που ξεπερνά σε αξία τα €300,000!

Κανένα μέλος του cast ή του πληρώματος των γυρισμάτων δεν τραυματίστηκε, μεταξύ των οποίων στο συμβάν βρισκόταν και ο κεντρικός πρωταγωνιστής της σειράς, αλλά αναγκαστικά η παραγωγή αναβλήθηκε για ένα χρονικό διάστημα.

Το ειρωνικό της όλης υπόθεσης είναι πως στο "Λουπέν" ο κεντρικός πρωταγωνιστής και η ιστορία έχουν να κάνουν ομοίως με έναν επαγγελματία ληστή, τον Assane Diop που υποδύεται ο Omar Sy.

Η πρώτη σεζόν του σόου έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι τον Ιανουάριο και γνώρισε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως, με τη δεύτερη σεζόν να καταφθάνει περίπου έξι μήνες αργότερα.

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να βρείτε τα σχετικά reviews των Unboxholics για τη πρώτη και τη δεύτερη σεζόν, πατώντας εδώ και εδώ αντίστοιχα.

Tags: