To "Lupin" σαρώνει παγκοσμίως και σημειώνει τρελά views στο Netflix

Υψηλότερη "τηλεθέαση" θα σημειώσει από τα "The Queen's Gambit" και "Bridgerton"
19 Ιανουαρίου 2021 22:36
To "Lupin" σαρώνει παγκοσμίως και σημειώνει τρελά views στο Netflix

Το "Lupin" είναι η νέα αγαπημένη σειρά των συνδρομητών του Netflix, όπως δείχνουν και τα νούμερα. Ήδη αποτελεί την πιο επιτυχημένη γαλλική παραγωγή στην ιστορία του streaming κολοσσού, καθώς μέχρι και σήμερα παραμένει Νο. 1 στη Γαλλία αλλά και σε χώρες όπως: Βραζιλία, Αργεντινή, Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, Πολωνία, Ολλανδία και σε άλλες πολλές συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Στις ΗΠΑ κιόλας κατάφερε να είναι η πρώτη γαλλόφωνη σειρά που μπαίνει στο Top 10. 

Κατάφερε επίσης να μαγέψει κοινό και κριτικούς και να αποκτήσει τη "Φρέσκια" βαθμολογία του Rotten Tomatoes με ποσοστό 93%. Μάλιστα, το Netflix προβλέπει πως μέσα στις πρώτες 28 ημέρες του από την πρεμιέρα (8 Ιανουαρίου) θα το έχουν παρακολουθήσει πάνω από 70 εκ. νοικοκυριά -ο ασυνήθιστος τρόπος μέτρησης των views της υπηρεσίας. 

Ο πρωταγωνιστής του σόου, Omar Sy, ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν το σόου μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter:

Ουσιαστικά, αυτή είναι η πρώτη γαλλική παραγωγή που καταφέρνει νούμερα εφάμιλλα με αυτά του ισπανικού "La Casa De Papel" δείχνοντας πως ο ευρωπαϊκός κινηματογράφος δηλώνει βροντερό παρών στον παγκόσμιο χάρτη του θεάματος. Αυτομάτως αυτά τα νούμερα "τηλεθέασης" το καθιστούν πιο επιτυχημένο από τα "The Queen's Gambit" και το "Bridgerton". 

Την άποψή μας για τη σειρά μπορείτε να τη βρείτε πατώντας εδώ. Ήδη το Netflix έχει δώσει το πράσινο φως και η 2η σεζόν του Lupin θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2021