O Jared Leto αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει ως Joker

Αυτή είναι η απάντηση που έδωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
16 Μαρτίου 2022 18:52
O Jared Leto αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει ως Joker

Μετά το πέρασμά του από την DC και την δική του βερσιόν του Joker, ο Jared Leto σε μερικές εβδομάδες θα κάνει το ντεμπούτο του ως Morbius για λογαριασμό της Sony Pictures και της Marvel Studios. 

Το Variety ρώτησε τον 50χρονο αστέρα για το ενδεχόμενο μιας επιστροφής του σε μελλοντική ταινία της DC Films ως Joker. Η απάντηση που έδωσε ήταν κάπως ενθαρρυντική για όσους θέλουν να τον ξαναδουν: 

Ποτέ μην λες ποτέ. 

Άλλωστε το αρχικό πλάνο πριν την αποτυχία του Suicide Squad σε σκηνοθεσία David Ayer ήταν να παραμείνει ο Leto για αρκετό καιρό στο ρόλο του Clown Prince of Crime. Έπειτα όμως τα σχέδια άλλαξαν και η DC προσανατολίστηκε σε διαφορετικού ύφους projects και τη θέση του -κατά κάποιον τρόπο- πήρε ο Joaquin Phoenix με το "JOKER" του Todd Phillips το 2019. 

Η τελευταία του εμφάνιση ως Joker ήταν στην περίφημη "Nightmare" σκηνή του Zack Snyder's Justice League όπου συναντήθηκε ξανά με τον Batman του Ben Affleck. 

Η παραπάνω απάντησή του όμως κρύβει και μια υπόνοια επιστροφής καθώς εδώ και καιρό κυκλοφορεί υλικό από το φημολογούμενο "Ayer Cut" του Suicide Squad, το οποίο ο σκηνοθέτης του David Ayer θέλει να επαναλάβει το κόλπο του "Snyder Cut" και να φέρει στο προσκήνιο την "καλύτερη" κατά τον ίδιο βερσιόν της ταινίας.

Ο χρόνος θα δείξει εάν επιστρέψει με κάποιον τρόπο στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC ή θα παραμείνει μόνο στη Marvel μεσοπρόθεσμα.