Το Morbius θα παίζει σύντομα στο Netflix

Έρχεται μόλις τελειώσει η χρονιά
13 Δεκεμβρίου 2023 08:50
Το Morbius θα παίζει σύντομα στο Netflix

Το Netflix ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα θα προσθέσει στην πλατφόρμα του μία ταινία της Sony Pictures που κυκλοφόρησε το 2022 σε συνεργασία με την Marvel. Ο λόγος γίνεται για το Morbius με πρωταγωνιστή τον Jared Leto στο ρόλο του “Dr. Michael Morbius”.

Τα νέα ήρθαν μέσα από την κατηγορία “New & Hot”, όπου εκεί το Netflix παρουσιάζει μερικό από το περιεχόμενο που θα φέρει στην πλατφόρμα του. Έτσι, μάθαμε ότι θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε την superhero ταινία από την 1η του Ιανουαρίου.

Όπως όλα δείχνουν, η συνεργασία του Netflix και της Sony Pictures συνεχίζεται, καθώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα έχουμε δει και άλλες -πολλές- ταινίες της εταιρίας να καταφθάνουν στην συγκεκριμένη streaming πλατφόρμα.

Η πλοκή της ταινίας αναφέρει:

Ένας από τους πιο συναρπαστικούς και διχασμένους χαρακτήρες της Marvel, έρχεται στη μεγάλη οθόνη με τον βραβευμένο με Oscar Jared Leto να μεταμορφώνεται στον αινιγματικό αντιήρωα Michael Morbius. Στην προσπάθειά του να βρει θεραπεία από μια σπάνια αρρώστια του αίματος που απειλεί τη ζωή του, ο Δρ. Morbius επιχειρεί ένα απεγνωσμένο ρίσκο. Ενώ αρχικά φαντάζει ριζοσπαστική επιτυχία την ίδια στιγμή απελευθερώνει μια μυστική δύναμη μέσα του. Θα καταφέρει το καλό να νικήσει το κακό – ή ο Δρ. Morbius θα υποκύψει στις πιο σκοτεινές τους επιθυμίες;

Στο Morbius πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Michael Keaton, Adria Arjona, Jared Harris, Matt Smith, Tom Forbes και Tyrese Gibson. Τη σκηνοθεσία της ταινίας είχε αναλάβει ο Daniel Espinosa, σε ένα σενάριο που είχε γράψει ο Matt Sazama.

Για την ιστορία, το Morbius έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη 31 Μαρτίου του 2022 στην Ελλάδα, ύστερα από πολλές καθυστερήσεις. Η ταινία δεν είχε λάβει θετικές κριτικές και αυτή τη στιγμή παραμένει με 35% βαθμολογία στο Metascore του IMDB.