Tron 3: O Evan Peters, σταρ της σειράς “Dahmer“ θα παίξει πλάι στον Jared Leto

Ενισχύεται το cast της ταινίας Tron: Ares
29 Ιουνίου 2023 01:22
Tron 3: O Evan Peters, σταρ της σειράς “Dahmer“ θα παίξει πλάι στον Jared Leto

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της Disney τον περασμένο Ιανουάριο, μαθαίνουμε πως το cast του Tron 3 ενισχύεται με ένα καυτό όνομα του Χόλιγουντ.

Ο λόγος για τον Evan Peters, σταρ της σειράς "Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story" που έκανε πάταγο στο Netflix σημειώνοντας ρεκόρ προβολών για την υπηρεσία, ο οποίος θα παίξει πλάι στον Jared Leto στο "Tron: Ares" -ο επίσημος τίτλος του 3ου κεφαλαίου της sci-fi σειράς ταινιών της Disney. 

Ο Peters φυσικά έγινε νωρίτερα γνωστός λόγω των εμφανίσεών του στη σειρά "American Horror Story", αλλά και στις συμμετοχές του στα "Mare of Easttown", "WandaVision", "X-Men: Days of Future Past", "X-Men: Apocalypse" και "X-Men: Dark Phoenix". Μάλιστα, έγιναν γνωστές και μερικές σεναριακές λεπτομέρειες για το Tron: Ares. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter, σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες ταινίες που λάμβαναν χώρα κυρίως στον ψηφιακό κόσμο, η νέα ταινία θα εστιάζει στον ερχομό μιας ΑΙ που περνάει στον ανθρώπινο κόσμο, ο οποίος δεν είναι έτοιμος για αυτού του είδους την πρώτη επαφή. Λέγεται ότι ο Jared Leto θα υποδυθεί το Ares, την ενσάρκωση αυτής της τεχνητής νοημοσύνης. Ο Peters από την άλλη δεν είναι ξεκάθαρο ποιον θα παίξει, αν και το σενάριο αναφέρει δύο ρόλους: έναν στρατιώτη του ψηφιακού κόσμου και έναν παράξενο gamer στον κόσμο των ανθρώπων. 

Ο σκηνοθέτης που έχει αναλάβει το Tron: Ares θα είναι ο Joachim Rønning γνωστός από τα Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales και Maleficent: Mistress of Evil. Το Tron: Ares θα είναι sequel του Tron: Legacy και το σενάριό του έχει αναλάβει ο Jack Thorne και ο Jesse Wigutow γνωστός από τα The Prince, It Runs in the Family και Sweet Friggin' Daisies. Στην παραγωγή, θα βρίσκεται ο Leto μαζί με τους Justin Springer (Tron: Legacy), Emma Ludbrook και Jeffrey Silver

Για την ιστορία, στο πρώτο Tron του 1982 πρωταγωνίστησε ο Jeff Bridges με τον Bruce Boxleitner, ενώ και οι δυο ηθοποιοί επέστρεψαν για το Tron: Legacy, στο οποίο συμπρωταγωνίστησαν με τους Garrett Hedlund και Olivia Wilde.