Jared Leto: Εθεάθη να σκαρφαλώνει σε ξενοδοχείο και τα memes πήραν “φωτιά“ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμη κανείς δε γνωρίζει τι σκοπό είχε να σκαρφαλώσει
09 Ιουνίου 2023 15:46
Jared Leto: Εθεάθη να σκαρφαλώνει σε ξενοδοχείο και τα memes πήραν “φωτιά“ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν ξέρουμε εάν ο Jared Leto προετοιμάζεται για κάποια Spider-Verse spinoff ταινία ή για να επιστρέψει για το Morbius 2 αλλά το γεγονός ότι εθεάθη να σκαρφαλώνει στους τοίχους ενός ξενοδοχείου, σίγουρα τράβηξε τα βλέμματα των περαστικών προκαλώντας σύγχυση για το τι πραγματικά συνέβη. 

Ο Τζάρεντ Λέτο βρισκόταν στη Γερμανία πριν μερικές μέρες και περαστικοί τον είδανε να σκαρφαλώνει χωρίς κανένα προστατευτικό εξοπλισμό στους τοίχους του Hotel De Rome, ενός υπερπολυτελέστατου ξενοδοχείου στο Βερολίνο. Τα βίντεο έκαναν τον γύρο του TikTok και το PopCrave ήταν από τις πρώτες σελίδες που το αναδημοσίευσε στο Twitter με αποτέλεσμα να γίνει viral στο κοινωνικό δίκτυο και να πιάσει μόνο αυτή η δημοσίευση, πάνω από 3.8 εκατομμύρια προβολές

Στα πλάνα που τράβηξαν απορημένοι περαστικοί ο 51χρονος Leto φαίνεται να έχει σκαρφαλώσει σε κάποιο ύψος, μόνο που δεν είναι τόσο ψηλά όσο φαίνεται αρχικά. Ευτυχώς για καλό του, δεν επιχειρεί να σκαρφαλώσει ψηλότερα, καθώς λίγο πριν φτάσει στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, αποφασίζει να αρχίσει να κατεβαίνει. Σε μια κίνηση που αρκετοί θα τη χαρακτήριζαν αψυχολόγητη και δυνητικά επικίνδυνη, ακόμη δεν έχει δοθεί καμία εξήγηση για τον λόγο που ο Leto επιχείρησε κάτι τέτοιο και μάλιστα σε δημόσια θέα

Δείτε το επίμαχο βίντεο με τον Jared Leto να σκαρφαλώνει: 

Ωστόσο, οι χρήστες των social media δεν μπόρεσαν να αφήσουν ασχολίαστη την ενέργεια του Jared Leto και φυσικά στήθηκε "γλέντι" με τα memes στο Twitter. Απολαύστε μερικά από τα καλύτερα παρακάτω: 

Το γεγονός σχολίασε μέχρι και ο επίσημος λογαριασμός της Paramount Pictures με την ατάκα "Βάλτε να παίζει η μουσική των Mission Impossible". 

Ανάμεσα στα επόμενα projects που θα εμφανιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και καλλιτέχνης είναι το "Tron: Ares" και το "Adrift", η νέα ταινία του Darren Aronofsky.