Το TikTok γίνεται ο επίσημος συνεργάτης του Φεστιβάλ Καννών 2022

Μαζί με παγκόσμιο διαγωνισμό για το καλύτερο TikTok Short Film
15 Μαρτίου 2022 20:08
Το TikTok γίνεται ο επίσημος συνεργάτης του Φεστιβάλ Καννών 2022

Σε μια προσπάθεια εκσυγχρονισμού και περαιτέρω δικτύωσης του Φεστιβάλ Καννών με πιο νεαρά κοινά, ανακοινώθηκε πως συνεργάζεται με το TikTok ως τον επίσημο χορηγό επικοινωνίας. 

Μετρώντας πάνω από 1 δις χρήστες παγκοσμίως το TikTok αποτελεί και τον πιο δημοφιλή online προορισμό για το 2021, εκτοπίζοντας την κεντρική σελίδα της Google, κάτι που μιλάει από μόνο του για το πόσο διαδεδομένο είναι. 

Κάποτε το Φεστιβάλ Καννών απαγόρευε τις selfie στο κόκκινο χαλί του αλλά τώρα κάνει στροφή 180 μοιρών ούτως ώστε να το παρακολουθήσει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος γίνεται. 

Χάρη στη συνεργασία του, οι χρήστες του TikTok θα απολαύσουν αποκλειστικό περιεχόμενο από το Φεστιβάλ Καννών 2022, όπως την παρέλαση αστέρων του φημισμένου red carpet, παρασκηνιακό υλικό αλλά και συνεντεύξεις

Μάλιστα θα υπάρξει και ένας παγκόσμιος διαγωνισμός για το #TikTokShortFilm, που όπως αποκαλύπτει το όνομά του θα αναδειχθεί το καλύτερο μικρού μήκους φιλμ μέσα από την εφαρμογή. Οι συμμετοχές θα έχουν διάρκεια από 30 δευτερόλεπτα έως 3 λεπτά και την κριτική επιτροπή που θα αναδείξει συγκεκριμένα τρία νικητήρια short films, θα προεδρεύσει ένας πολύ γνωστός σκηνοθέτης που θα ανακοινωθεί αργότερα. 

Το Φεστιβάλ Καννών 2022 θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 28 Μαΐου 2022