Deadpool 3: Το αναλαμβάνει ο σκηνοθέτης του "Free Guy" και ο Ryan Reynolds αντέδρασε (ΦΩΤΟ)

Την είσοδο του Deadpool στο MCU ηγείται ο Shawn Levy
12 Μαρτίου 2022 17:34
Deadpool 3: Το αναλαμβάνει ο σκηνοθέτης του "Free Guy" και ο Ryan Reynolds αντέδρασε (ΦΩΤΟ)

Λίγες ώρες αφότου ο Ryan Reynolds μιλούσε μαζί με τον σκηνοθέτη του "Free Guy" για το πως τον θέλει για σκηνοθέτη του Deadpool 3... ως δια μαγείας ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση. 

Ο Shawn Levy, που έχει σκηνοθετήσει επεισόδια του Stranger Things, αλλά και την blockbuster επιτυχία με τον Ryan Reynolds και παλιότερα το "Real Steel", αναλαμβάνει τα ηνία της σκηνοθεσίας του Deadpool 3 και έτσι η πολυαναμενόμενη ταινία παίρνει για τα καλά μπρος. 

Άλλωστε αναμένεται ένα cameo του Deadpool στο Doctor Strange 2, το οποίο θα αποτελέσει μάλλον και την αρχή των "ενημερώσεων" που έχει υποσχεθεί ο Reynolds πριν από καιρό. Εντελώς συμπτωματικά στο Real Steel είχε συνεργαστεί με τον Hugh Jackman, του οποίου το όνομα αναφέρθηκε πως θα το ήθελαν στο Deadpool 3 ως Wolverine. Μάλλον δεν είναι και τόσο τυχαία η δήλωση. 

Πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη συνεργασία Reynolds-Levy, μετά την επιτυχία του Free Guy αλλά και το πρόσφατο "The Adam Project" του Netflix που έχει λάβει θετικότατα λόγια. 

Η επική αντίδραση του Reynolds

Δεν μπορούσε ο "Deadpool" να το αφήσει ασχολίαστο και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο μέσα από το Twitter του ποστάροντας μια υποτιθέμενη fan-made αφίσα του Deadpool 3, με τους χαρακτήρες του Wade Wilson, του Adam Project και του Free Guy για να δηλώσει πως το.... "κακό τρίτωσε" με τον Levy.