Deadpool 3: Ο Ryan Reynolds θέλει τον Wolverine του Hugh Jackman - Μήπως κάτι "ψήνεται";

Αφήνει υπόνοιες ο Shawn Levy
11 Μαρτίου 2022 14:51
Deadpool 3: Ο Ryan Reynolds θέλει τον Wolverine του Hugh Jackman - Μήπως κάτι "ψήνεται";

Οι Ryan Reynolds και Shawn Levy αποτελούν ένα επιτυχημένο δίδυμο πρωταγωνιστή-σκηνοθέτη καθώς μετά το Free Guy, τώρα κυκλοφορούν το The Adam Project στο Netflix. 

Οι δυο τους παραχώρησαν συνέντευξη στο Comicbook.com και δεν παρέλειψαν να τους ρωτήσουν για το Deadpool 3, με τον Levy να δηλώνει ξεκάθαρα πως θα ήθελε να το σκηνοθετήσει. Και όχι μόνο αυτό αλλά να φέρει τον Hugh Jackman ως Wolverine στο πλάι του αθυρόστομου Deadpool του Reynolds! 

"Αυτό θα ήταν έπος! Σας λέω γράψτε γράμμα στον Kevin Feige, με παραλήπτη MCU στη διεύθυνση τάδε. Όπου κι αν είναι δε ξέρω. Θα ήταν τέλειο, θα ήταν ένα όνειρο που θα γινόταν πραγματικότητα. 

Αν και ο Shawn Levy δεν αναφέρεται άμεσα στο να συμβεί αυτό το πολυπόθητο team up μεταξύ Wolverine-Deadpool στο ερχόμενο threequel, παραδέχεται τα...μισά και συγκεκριμένα πως υπάρχουν πλάνα για να δούμε μαζί τους ηθοποιούς στην οθόνη. 

Δε θα πω που και πότε αλλά σας διαβεβαιώνω με κάθε σιγουριά τις προθέσεις μου και την πεποίθησή μου να είμαι ο τυχεράκιας που θα βάλει αυτές τις θεότητες στην ίδια ταινία μαζί. Αυτό θα συμβεί και θα είμαι εγώ αυτός που θα το κάνει. 

Τέτοιες δηλώσεις έχουμε μάθε από το πρόσφατο παρελθόν πως δε γίνονται τυχαία. Άλλωστε ο Deadpool θα εισαχθεί επίσημα στο MCU με το Doctor Strange in the Multiverse of Madness και ο Ryan Reynolds έχει υποσχεθεί πως θα μάθουμε πολλά νέα σύντομα στο μέτωπο του Deadpool 3.