Ryan Reynolds για Deadpool 3: "Θα έχετε σύντομα πολλές εξελίξεις"

Μήπως το Doctor Strange 2 θα έχει να κάνει κάτι με αυτό;
24 Φεβρουαρίου 2022 19:46
Ryan Reynolds για Deadpool 3: "Θα έχετε σύντομα πολλές εξελίξεις"

Με την επικείμενη -εκτός απροόπτου- εμφάνισή του στο Doctor Strange in the Multiverse of Madness, ο Ryan Reynolds βομβαρδίζεται τις τελευταίες μέρες από ερωτήσεις σχετικά με το πότε θα πρωτοεμφανιστεί ο Deadpool στο MCU

Για όσους δε γνωρίζουν να αναφέρουμε ότι εθεάθη εντός της νέας αφίσας του Doctor Strange 2 η οποία έκρυβε ένα σωρό easter eggs

Τώρα όμως έρχεται μια ενθαρρυντική επίσημη απάντηση από τον Reynolds, ο οποίος αυτές τις μέρες προωθεί τη νέα του ταινία φαντασίας για το Netflix, με τίτλο "The Adam Project". Μιλώντας στο σε νέα του συνέντευξη στο Collider αποκάλυψε πως σύντομα θα έχει νέα για το project και μάλιστα "πολλά": 

Σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα θα σας έχω ένα σωρό νέα πολύ πιο σύντομα από όσο νομίζετε, ελπίζω. Οπότε θα μπορώ να μιλήσω περισσότερο για τα θέματα του Deadpool πιο ξεκάθαρα και με σιγουριά στο εγγύς μέλλον. 

Αναμφίβολα αυτό είναι ένα ακόμα tease πως θα κάνει την εισαγωγή του στο "Multiverse of Madness". Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο για το Deadpool 3 εδώ. 

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Μαΐου του 2022.