Το trailer του "Adam Project" με τους Ryan Reynolds έχει vibes από Spielberg

Στην time travel περιπέτεια παίζουν επίσης οι Mark Ruffalo, Zoe Saldana και Jennifer Gardner
10 Φεβρουαρίου 2022 17:55
Το trailer του "Adam Project" με τους Ryan Reynolds έχει vibes από Spielberg

To Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer ενός εκ των μεγαλύτερων ταινιών του για το 2022, που πριν από μερικές ημέρες είχε διαφημίσει με ειδικό βίντεο. Ο λόγος για το The Adam Project την επική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας όπου ο Ryan Reynolds ξεκινά ένα ταξίδι στο χρόνο για να σμίξει ξανά με τον πατέρα του, που τον υποδύεται ο Mark Ruffalo.

H πρώτη γεύση από την ταινία αφήνει πολλά υποσχόμενα vibes από τις κλασικές ταινίες του Steven Spielberg των '80s, σε σκηνοθεσία του Shawn Levy του Stranger Things.

Ουσιαστικά διηγείται την ιστορία ενός 13χρονου αγοριού που προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του. Ένα βράδυ βρίσκει στον γκαράζ έναν τραυματισμένο πιλότο ο οποίος του αποκαλύπτει πως είναι ο μεγαλύτερος εαυτός του από το μέλλον και έχει μια μυστική αποστολή να εκπληρώσει. 

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι: Jennifer Gardner, Walker Scobell, Zoe Saldana, Alex Mallari Jr. και Katherine Keener.

Η ταινία βρίσκεται στα σκαριά από το 2012 αλλά μόλις το 2020 το Netflix αποφάσισε να το αποκτήσει και να το κάνει πραγματικότητα. Το σενάριό της γράφτηκε από τους  Jonathan TropperT.S. NowlinJennifer Flackett, και Mark Levi.

To The Adam Project αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 11 Μαρτίου του 2022 αποκλειστικά στο Netflix.