Το επίσημο IMAX trailer του Doctor Strange in the Multiverse of Madness έφτασε

Εξ' ολοκλήρου γυρισμένη με IMAX κάμερες
04 Μαρτίου 2022 23:18
Το επίσημο IMAX trailer του Doctor Strange in the Multiverse of Madness έφτασε

Και μπορεί να έχουμε δει μπόλικα πλάνα από το Doctor Strange 2 σε βαθμό που θα λέγαμε "φτάνει' μέχρι την ημέρα της πρεμιέρας ένα ακόμη ήρθε στη δημοσιότητα. 

Το IMAX trailer του Doctor Strange in the Multiverse of Madness δόθηκε στη δημοσιότητα και ευτυχώς δεν φέρει νέα πλάνα από το sequel που θα τρελάνει τα όρια του MCU, αλλά έχει περισσότερο κάδρο. 

Όπως αποκαλύπτει η IMAX σε tweet της γυρίστηκε εξ ολοκλήρου σε αυτές τις κάμερες παίρνοντας τη στάμπα "Filmed for IMAX" και έτσι κάθε σκηνή θα έχει πλήρως το aspect ratio που προσφέρει κατά 26% περισσότερη εικόνα.

Ο Stephen Strange του Benedict Cumberbatch θα αποτελέσει πλέον το κεντρικό πρόσωπο του MCU, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Tony Stark του Robert Downey Jr. 

Όσον αφορά τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει το Doctor Strange 2 από άποψη cameos θα βρείτε περισσότερα πατώντας εδώ και εδώ για το φημολογούμενο cameo του Wolverine. 

Το cast της ταινίας που σκηνοθετεί ο Sam Raimi, περιλαμβάνει τους: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez.

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Μαΐου του 2022.