O σκηνοθέτης του The Batman δεν ψήνεται καθόλου να κάνει ταινία για τη Marvel και εξηγεί

Μην περιμένετε να αλλάξει πλευρές όπως ο James Gunn
03 Μαρτίου 2022 19:16
O σκηνοθέτης του The Batman δεν ψήνεται καθόλου να κάνει ταινία για τη Marvel και εξηγεί

O Matt Reeves παραχώρησε μια συνέντευξη στο Variety εφ'όλης της ύλης όπου δεν αναφέρθηκε εκτενώς μόνο στο The Batman, που ήδη προβάλλεται στις αίθουσες παγκοσμίως. 

Απάντησε και στο ερώτημα εάν θα έκανε ποτέ ταινία για λογαριασμό της Marvel Studios και μαντέψτε: Ο Reeves είναι DC μέχρι το κόκαλο αλλά εξηγεί τους λόγους του. 

Όπως αναφέρει ο σκηνοθέτης του νέου Batman "τρέφει απίστευτο σεβασμό για τον Kevin Feige και τους δημιουργούς της Marvel" όμως υπάρχει ένα "Αλλά": 

Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας δε ξέρω πως θα έβγαζα άκρη σε μια τέτοια περίπτωση. Πρέπει να υπάρχει κάποιο επίπεδο ανακάλυψης, όπου θα έχω την ελευθερία να βρω το δρόμο μου. Εάν αναλάβω κάτι το οποίο είναι ήδη έτοιμο σε μεγάλο βαθμό νομίζω θα χανόμουν. Και δε νομίζω ότι θα ήταν ευχαριστημένοι μαζί μου επίσης. 

Επί της ουσίας υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει δημιουργική ελευθερία στο MCU, όπως στις ταινίες της DC. Άρα καλύτερα να ξεγράψετε το ενδεχόμενο μιας MCU ταινίας δια χειρός Matt Reeves στο μέλλον. 

Βέβαια το ενδεχόμενο ποτέ μην λες ποτέ το έχει εμπεδώσει καλά ο James Gunn, ο οποίος αναγκάστηκε να αλλάξει πλευρά αν θυμάστε όταν απολύθηκε από τη Disney. Ανέλαβε το The Suicide Squad για την DC με μεγάλη επιτυχία και μετά η Disney τον προσέλαβε εκ νέου για να τελειώσει το Guardians of the Galaxy 3. Στο ενδιάμεσο έκανε και την πολύ επιτυχημένη σειρά του Peacemaker αξίζει να αναφέρουμε.