Elvis: Ο θρύλος του βασιλιά της Rock ‘n’ Roll αναδύεται στο πρώτο επίσημο trailer

Το πόνημα της Warner Bros απέκτησε το κανονικό trailer της
17 Φεβρουαρίου 2022 19:46
Elvis: Ο θρύλος του βασιλιά της Rock ‘n’ Roll αναδύεται στο πρώτο επίσημο trailer

Η Warner Bros. πιστή στο ραντεβού της έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο και επίσημο trailer από την βιογραφική ταινία του Elvis Presley, η οποία έρχεται σε σκηνοθεσία του Baz Luhrmann και σεναριογράφους τους Sam Bromell και Jeremy Doner. Ο Austin Butler θα υποδυθεί τον αξεπέραστο βασιλιά της Rock 'n' Roll, ενώ πλάι του θα βρίσκεται και ο Tom Hanks ως Coloner Tom Parker.

Η ταινία περιστρέφεται γύρω από τη ζωή και τη μουσική του Elvis Presley (Austin Butler), μέσα από το πρίσμα της περίπλοκης σχέσης του με τον αινιγματικό μάνατζέρ του, Tom Parker, του Tom Hanks. Η ιστορία εμβαθύνει στην περίπλοκη δυναμική μεταξύ του Presley και του Parker που εκτείνεται περίπου 20 χρόνια, από την άνοδο του Presley στη φήμη μέχρι την πρωτόγνωρη διάσημη πρωτιά του, με φόντο το εξελισσόμενο πολιτιστικό τοπίο και την απώλεια της αθωότητας στην Αμερική.

Σε αυτό το ταξίδι θα δούμε και τη σχέση του με μία από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή του, την Priscilla Presley που την υποδύεται η  Olivia DeJonge.

Επίσης, πρωταγωνιστούν και οι Olivia DeJonge, Kodi Smit-McPhee, David Wenham, Dacre Montgomery, Luke Bracey, Richard Roxburgh, Xavier Samuel, Kelvin Harrison Jr, Kate Mulvany και Elizabeth Cullen.

Το Elvis θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 24 Ιουνίου. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.