Ο Mark Wahlberg θέλει να γίνει Ιερέας στο “Father Stu” της Sony (ΒΙΝΤΕΟ)

Βασισμένο σε αληθινή ιστορία
11 Φεβρουαρίου 2022 15:25
Ο Mark Wahlberg θέλει να γίνει Ιερέας στο “Father Stu” της Sony (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του “Father Stu”, ενός νέου φιλμ με πρωταγωνιστή τον Mark Wahlberg, ο οποίος θα υποδυθεί έναν ιερέα που αφιέρωσε τη ζωή του στην πίστη και εδραιώθηκε με απροσδόκητους τρόπους. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το Πάσχα και είναι βασισμένη σε μία αληθινή ιστορία.

Το σενάριο αλλά και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Rosalind Ross και εκτός από τον Wahlberg, πρωταγωνιστεί και ο Mel Gibson μαζί με τους Jacki Weaver και Teresa Ruiz. Το φιλμ θα μας πει την ιστορία του Stuart Long, ο οποίος μετακομίζει στο Λος Άντελες και καταλήγει να εργάζεται σε ένα σούπερ μάρκετ, όπου εκεί θα γνωρίσει την Carmen, της οποίας η καθολική πίστη βάζει πολλά εμπόδια στη σχέση τους.

Εκείνος αποφασίζει να αλλάξει και να έρθει πιο κοντά στο Θεό, ειδικά μετά από ένα ατύχημα με μια μοτοσυκλέτα. Ωστόσο, το ταξίδι αυτό προς την θρησκεία έχει πολλά εμπόδια και προκλήσεις.

Ο Mark Wahlberg είπε για την ταινία:

Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που μοιράζομαι μαζί σας το trailer από τη νέα μου ταινία, Father Stu. Βρήκα την ιστορία του τόσο καλή που ήξερα πως έπρεπε να βρω έναν τρόπο να τη μεταφέρω στη μεγάλη οθόνη.

Το Father Stu αναμένεται στις 15 Απριλίου αποκλειστικά στους κινηματογράφους. Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω.