The Family Plan: Ο Mark Wahlberg παίζει στη νέα κωμική περιπέτεια του Apple TV+ (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα παίξει λίγο πριν τα Χριστούγεννα
06 Νοεμβρίου 2023 17:57
The Family Plan: Ο Mark Wahlberg παίζει στη νέα κωμική περιπέτεια του Apple TV+ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Apple TV+ κυκλοφόρησε το trailer για την επερχόμενη οικογενειακή κωμωδία δράσης The Family Plan, με πρωταγωνιστή τον Mark Wahlberg, ο οποίος υποδύεται έναν οικογενειάρχη που προσπαθεί να ξεπεράσει το παρελθόν του.

Πρόκειται για μία Apple Original παραγωγή σε συνεργασία με την Skydance Media που επικεντρώνεται στον χαρακτήρα του Wahlberg, ο οποίος παίζει τον Dan Morgan, έναν πατέρα και σύζυγο που απολαμβάνει τη ζωή του στα προάστια, αλλά διάφορες απειλές από τότε που ήταν elite assassin της κυβέρνησης του χτυπούν την πόρτα.

Πλάι του θα βρίσκεται και η Michelle Monaghan, καθώς και οι Zoe Colletti, Van Crosby, Saïd Taghmaoui και Maggie Q. Επίσης, το The Family Plan σηματοδοτεί όπως λέει και το Collider το ντεμπούτο δύο δημιουργών για μεγάλου μήκους ταινία, όπως είναι η Valkyrae και ο streamer iiTzTimmy.

O Simon Cellan Jones, ο οποίος είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Wahlberg στο Arthur the King βρίσκεται πίσω από την κάμερα, ενώ το σενάριο έγραψαν οι David Coggeshall, David Ellison, Dana Goldberg και Don Granger.

Το The Family Plan θα παίξει αποκλειστικά στο Apple TV+ στις 15 Δεκεμβρίου. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.