Doctor Strange 2: Η νέα σύνοψη κάνει tease νέους ήρωες και ένα μυστηριώδη κακό!

Καλώς ήρθατε στο Multiverse!
30 Ιανουαρίου 2022 11:53
Doctor Strange 2: Η νέα σύνοψη κάνει tease νέους ήρωες και ένα μυστηριώδη κακό!

Οι φήμες και οι διαρροές που έρχονται στη δημοσιότητα τους τελευταίους μήνες για το Doctor Strange in the Multiverse of Madness, με αποτέλεσμα το hype για τη νέα ταινία της Marvel να βρίσκεται ήδη στα ύψη.

Ο αγαπητός μάγος του Benedict Cumberbatch επιστρέφει σε νέες περιπέτειες μετά από την εμφάνισή του στο Spider-Man: No Way Home, οι οποίες θα είναι γεμάτες μυστήριο, όπως αποκαλύπτει η νέα σύνοψη της ταινίας.

Στο Doctor Strange in the Multiverse of Madness, ξεκλειδώνει το Multiverse του MCU και πιέζει τα όρια πιο πολύ από ποτέ. Ταξιδέψτε στο άγνωστο με τον Doctor Strange, ο οποίος με τη βοήθεια των συμμάχων του, παλιών και νέων, διασχίζει την εντυπωσιακή και επικίνδυνη εναλλακτική πραγματικότητα του Multiverse, για να αντιμετωπίσει έναν μυστηριώδη νέο αντίπαλο.

Προφανώς και δε γνωρίζουμε ποιος θα είναι αυτός ο μυστήριος κακός που κάνει tease η σύνοψη, αλλά ούτε ποιοι είναι οι νέοι ήρωες που θα συμμαχήσουν με τον Doctor Strange 2 για να τα βάλουν με αυτόν τον villain.

Το cast της ταινίας που σκηνοθετεί ο Sam Raimi, περιλαμβάνει τους: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez.

Δύο σημαντικοί χαρακτήρες του MCU θα κάνουν cameo στο Doctor Strange 2 και οι δύο θα είναι από το Spider-Man: No Way Home.

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Μαΐου του 2022.