Η ταινία δράσης του Tom Cruise στο διάστημα δε θα είναι και τόσο διαστημική τελικά

Νέες πληροφορίες για το ατιτλοφόρητο project των Universal και SpaceX
28 Ιανουαρίου 2022 08:25
Η ταινία δράσης του Tom Cruise στο διάστημα δε θα είναι και τόσο διαστημική τελικά

Από τον Μάιο του 2020 γνωρίζουμε πως ο Tom Cruise θα πάει...διάστημα για να γυρίσει την επόμενη ταινία δράσης του σε σκηνοθεσία Doug Liman σε ένα αναμφίβολα αρκετά φιλόδοξο project για τα όρια του κινηματογράφου. Την ίδια ώρα οι Ρώσοι ήδη έχουν γυρίσει την πρώτη ταινία στο διάστημα και μάλιστα... εξ' ολοκλήρου. 

Τώρα ένα ρεπορτάζ του Variety αποκαλύπτει νέες πληροφορίες ρίχνοντας φως στην πρώιμη ανακοίνωση της Universal Pictures, η οποία έχει αναλάβει την παραγωγή. Ακόμα το ατιτλοφόρητο αυτό φιλμ δράσης δεν έχει έτοιμο το σενάριό του.

Ωστόσο, λέγεται ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν εντός του 2023 και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η επόμενη ταινία που θα γυρίσει ο Tom Cruise μόλις ολοκληρωθούν τα γυρίσματα του Mission Impossible 8, το οποίο πήρε καθυστέρηση πρόσφατα ενός χρόνου μαζί με το MI:7. 

Επίσης δε θα είναι εξ' ολοκλήρου γυρισμένο στο διάστημα όπως η ρωσική παραγωγή που προαναφέραμε. Ανάμεσα στις νέες πληροφορίες λέγεται ότι "θα γυριστεί μερικώς στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό" και κάποιες άλλες σκηνές θα γυριστούν "εντός ενός πυραύλου".

Η νέα περιπέτεια του Tom Cruise δε θεωρείται επιστημονικής φαντασίας αλλά μια κλασική περιπέτεια δράσης που θα υποδυθεί έναν "τυχερό στην ατυχία του τύπο που βρίσκεται στη δεινή θέση να είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να σώσει τη Γη". Και αυτό σίγουρα ακούγεται γνώριμο για τον 59χρονο αστέρα.

Η τελευταία φορά που είχαμε νέα του Tom Cruise ήταν για ένα απίθανο -και πάλι- stunt που ετοιμάζει για το Mission Impossible 8, όπου ο φακός τον κατέγραψε στις πρόβες του

Αξίζει να αναφερθεί πως θα γυριστεί σε συνεργασία με τις NASA και SpaceX εντός του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού για τις σεκάνς που θα γυριστούν στο διάστημα.