Έτσι γυρίστηκε το teaser του LOTR: The Rings of Power χωρίς ίχνος CGI (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν νομίζατε ότι έγινε με CGI, ξανασκεφτείτε το!
19 Ιανουαρίου 2022 18:27
Έτσι γυρίστηκε το teaser του LOTR: The Rings of Power χωρίς ίχνος CGI (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κυκλοφορία του πρώτου teaser της σειράς του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, που αποκάλυψε τον επίσημο τίτλο ως "The Lord of the Rings: The Rings of Power" - και θα πρέπει να το συνηθίσουμε- νομίζαμε αρχικά πως ήταν φτιαγμένο με CGI. Καλύτερα όμως να το ξανασκεφτείτε.

Με ένα βίντεο που δημοσίευσε το IGN αποκάλυψε τα γυρίσματα του εντυπωσιακού teaser, το οποίο τελικά κατασκευάστηκε από ειδικούς μεταλλουργούς και μαραγκούς, σε συνεργασία με την ομάδα των ειδικών εφέ της υπερπαραγωγής του Amazon Prime Video. Κάποιοι στα social media υποστήριξαν ότι τους θύμισε τους τίτλους αρχής του Game of Thrones. 

Όλο το σκηνικό επιτεύχθηκε με πρακτικό τρόπο μέσα σε ένα χυτήριο χρησιμοποιώντας λιωμένα μέταλλα, ανακυκλωμένο κοκκινόξυλο, χρυσόσκόνη, αργό (για τον καπνό), υγρό υδρογόνο και πολλά άλλα. Οι ροές του λιωμένο μετάλλου γυρίστηκαν με την κάμερα Phantom Flex 4K για να πάρουν οι σκηνοθέτες το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Απολαύστε το παρακάτω. 


Αυτή είναι η επίσημη σύνοψη του σόου: 

Η επερχόμενη σειρά των Amazon Studios φέρνει στις οθόνες σας για πρώτη φορά τους ηρωικούς θρύλους της θρυλικής ιστορίας της δεύτερης εποχής της Μέσης Γης. Αυτή η επική δραματική σειρά διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα των "Χόμπιτ" και ο "Άρχοντας των Δαχτυλιδιών" του Τόλκιν, και θα μεταφέρει τους θεατές πίσω σε μια εποχή όπου σφυρηλατήθηκαν μεγάλες δυνάμεις, βασίλεια ανήλθαν σε δόξα και καταστράφηκαν, απρόσμενοι ήρωες δοκιμάστηκαν, η ελπίδα κρεμόταν από τις καλύτερες κλωστές και ο μεγαλύτερος κακός που έβγαλε ποτέ η πένα από το στυλό του Τόλκιν απειλούσε να καλύψει όλο τον κόσμο στο σκοτάδι.

Ξεκινώντας σε μια εποχή σχετικής ειρήνης, η σειρά ακολουθεί ένα σύνολο χαρακτήρων, τόσο γνωστών όσο και νέων, καθώς αντιμετωπίζουν την επερχόμενη επανεμφάνιση του κακού στη Μέση Γη. Από τα πιο σκοτεινά βάθη των Misty Mountains, στα μαγευτικά δάση της πρωτεύουσας των ξωτικών του Lindon, στο συναρπαστικό νησιωτικό βασίλειο του Númenor και στα πιο απομακρυσμένα σημεία του χάρτη, αυτά τα βασίλεια και οι χαρακτήρες θα χαράξουν κληρονομιές που θα ζήσουν για πολύ καιρό αφότου έχουν φύγει.


Το Lord of the Rings: The Rings of Power θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου 2022 αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.